Quantcast

Τον εκτέλεσε λόγω του εθισμού του στο σεξ!

Νέες αποκαλύψεις-προσπάθεια αποκατάστασης της φήμης του ηγέτη της Βόρειας Κορέας.
Φαίνεται πως ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας δεν είναι τόσο σκληρός και αδίστακτος αλλά οι πράξεις του βασίζονται στον ισχυρό κώδικα τιμής και το ήθος που φέρεται να έχει. Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τις οποίες ο θείος του, Γιανγκ Σονγκ Τάεκ, τον οποίο εκτέλεσε ρίχνοντάς τον σε σκυλιά, ήταν... εθισμένος στο σεξ. Το μυαλό του όλο εκεί το είχε, ενώ επιδίδετο σε πάρτι οργίων με ανήλικες, ετών 15, όπως και ο αείμνηστος πατέρας του νυν ηγέτη της χώρας, Κιμ Γιονγκ Ουν. ΜάλιΣτα, λέγεται ότι ο ίδιος ο Γιανγκ Σονγκ Τάεκ δοκίμαζε τα κορίτσια πριν τα στείλει στον ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ιλ, ο οποίος επίσης αρέσκετο σε μαραθώνιες ερωτικές συνευρέσεις. Φημολογείται ότι οι ισχυροί άνδρες της χώρας εξανάγκαζαν τις γυναίκες να χορεύουν και να σηκώνουν τα ρούχα τους μπροστά σε ομάδες ανδρών!

Από την πλευρά του ο νυν ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν είναι βαθύτατα συντηρητικός και μονογαμικός και, όπως αποκαλύπτει ο σεφ του πατέρα του, ήθελε με την εκτέλεση του θείου του όχι να αποσοβήσει το πραξικόπημα αλλά να "καθαρίσει" την κοινωνία και να δείξει στον κόσμο ότι αυτός είναι διαφορετικός από τη διεφθαρμένη ηγεσία που τόσα χρόνια κυβερνούσε τη χώρα.

Ο Kenji Fujimoto διαβλέπει περισσότερο ηθικούς κοινωνικούς λόγους στην εκτέλεση του Γιανγκ Σονγκ Τάεκ παρά πολιτικούς."Ξέρετε πώς είναι. Αν μία κοπέλα θέλει να γίνει ηθοποιός ή τραγουδίστρια στην Πιονγκγιάνγκ... ε θα της πούνε 'λοιπόν τι θαγίνει; έλα να περάσεις τη νύχτα μαζί μου' Ήταν κατά έναν τρόπο έθιμο και συνήθεια. Αλλά αυτό ακριβώς σιχαίνεται ο ανώτατος ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν. Αηδιάζει τις συνευρέσεις με πολές γυναίκες. Και γι' αυτό διέταξε αυτήν την απεχθέστατη εκτέλεση".

Όπως προσθέτει ο άνδρας σε δηλώσεις του στο ΝΚ News, οι πολίτες της Βόρειας Κορέας είναι συνηθισμένοι με αυτό το στερεότυπο εξουσίας, αλλά κανείς δεν είχε αναλάβει να καθαρίσει το θέμα με πολυβόλα. "Τόσο ο παππούς του Κιμ Ιλ Σουνγκ έκανε το ίδιο, όπως και ο πατέρας του είχε σχέσεις με πολλές γυναίκες. Έχοντας βιώσει αυτές τις καταστάσεις επιθυμούσε να δείξει ότι είναι διαφορετικός.  Βασικά νομίζω ότι η εκτέλεση του Γιανγκ έγινε γι' αυτόν τον λόγο. Η ανήθικη συμπεριφορά του πυροδότησε την οργή του Κιμ Γιονγκ Ουν".

Αυτά δήλωσε ο σεφ του πατέρα του νυν ηγέτη της χώρας, αλλά μέχρι στιγμή δεν μπορεί να διευκρινισθεί πόση αλήθεια κρύβεται στις δηλώσεις αυτές ή γίνεται προσπάθεια να αποκατασταθεί η δημόσια εικόνα του Κιμ Γιονγκ Ουν στα μάτια της παγκόσμιας κοινότητας, μετά την αποκάλυψη για τον απεχθέστατο τρόπο εκτέλεσης του θείου του και δεξί του χέρι στην εξουσία.

ΠΗΓΗ: BILD, INTERNATIONAL BUSINESS TIMES