Quantcast

Η Realnews αυτής της Κυριακής

Με τίτλο: «Κινούμενη άμμος το Σκοπιανό...» κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews.
Με τίτλο: «Κινούμενη άμμος το Σκοπιανό...», κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας:

- Καταλύτη διεργασιών και εξελίξεων αποτελεί το όνομα των Σκοπίων.

- Εκλογές και δημοψήφισμα μαζί σκέφτεται ο Ζάεφ. «Κάνε το όπως εγώ», του είπε ο Τσίπρας στο Νταβός.

- Επιμένει στη μη χρήση του όρου «Μακεδονία» ο Πάνος Καμμένος. «Δεν μπορεί να μείνει στο υπουργείο Αμυνας», λένε πηγές κοντά στη Φώφη Γεννηματά και συνδέουν το θέμα με τη στάση της στη Βουλή. «Θα ψηφίσω», δηλώνει ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ποιοι τον ακολουθούν και ποιοι όχι.

- Το «Νova Makedonija» προκρίνει η Αθήνα και απορρίπτει το «Μακεδονία-Σκόπια» που πρότεινε η άλλη πλευρά και φέρεται να είχε αποδεχθεί στο παρελθόν Ελληνας πρωθυπουργός.

- Αναταράξεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας προκαλεί η άκαμπτη στάση της ηγεσίας της.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

- Νίκος Παππάς: «Ο Σαμαράς είχε δεχθεί το "Μακεδονία" σκέτο. Υπάρχει έγγραφο με την υπογραφή του».

- Γιώργος Κουμουτσάκος: «Oσοι επιδίωξαν να χτίσουν πολιτική καριέρα πάνω στις εθνικές αγωνίες των πολιτών κρίθηκαν γι' αυτό».

- Κώστας Σκανδαλίδης: «Η αλλαγή Συντάγματος στην ΠΓΔΜ είναι η ελάχιστη προϋπόθεση».

- «Η σύνδεση του έθνους μας με τον Μέγα Αλέξανδρο και τον Φίλιππο είναι απλώς γελοία», δηλώνει στην «R» o πρώην δήμαρχος των Σκοπίων και δημιουργός της σημαίας τους, Μίροσλαβ Γκρουτσέφ.

- «Δεν είναι ώρα τώρα για νέα κόμματα, είναι η ώρα του αγώνα, για να σώσουμε τη Μακεδονία μας», δηλώνει στην «R» ο στρατηγός εν αποστρατεία Φραγκούλης Φράγκος.

- Νέες κατηγορίες από την Αγκυρα: «Οι 4 από τους 8 μετείχαν στην απόπειρα δολοφονίας κατά του Ερντογάν».

- Οδηγός επιβίωσης για τα «κόκκινα» δάνεια. Πώς θα σώσετε το σπίτι σας από πλειστηριασμό.

- Ποιους δημοσιογράφους «φλερτάρει» η Ν.Δ. για τα ψηφοδέλτιά της.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

- Μόλις χώρισε η καλλονή Δωροθέα Μερκούρη: «Μου αρέσει που είμαι ελεύθερη». «Στο ξεκίνημα της... δεύτερης ζωής μου, νιώθω ότι τα 40 είναι μια πολύ ωραία ηλικία για τη γυναίκα», λέει στην «R» η ηθοποιός και μοντέλο, λίγο μετά την πρεμιέρα της στο «Dancing with the stars».

- Prive γενέθλια στη λίμνη Κερκίνη. Η Δήμητρα Ματσούκα γιόρτασε τα 44 χρόνια της παρέα με τον σύντροφό της σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, λάμποντας από ευτυχία.

- Η νέα μούσα του Κοκκινόπουλου. Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης και η ανερχόμενη ηθοποιός Αθηνά Καραγιώτη ζουν έναν μεγάλο έρωτα, τον οποίο έχουν επιλέξει να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

- Γάμος τον Σεπτέμβριο. Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα θα παντρευτούν στο Βαθύ της Σίφνου με κουμπάρα την καλή τους φίλη, Μαρίνα Βερνίκου.

- «Εχουμε πάθει έρωτα με την κόρη μας». Η κόρη του Κώστα Βουτσά, Θεοδώρα, μιλά για την ευτυχία που βιώνει από τη γέννηση του παιδιού που απέκτησε με τον Νίκο Πατινιωτάκη.

- «Δεν θα μου κλείσει κανείς το στόμα». Ο Μέμος Μπεγνής δηλώνει πως «δεν μπορώ να μη μιλάω για τον κατήφορο της τηλεόρασης».

- Κριστιάν Καρεμπέ - Τζάκι Σαμούν. Βάφτισαν την πριγκίπισσά τους.