Δήμαρχος Κω: Ενδεχομένως να θέλουν να υπάρξουν ακόμα και νεκροί

Η Κως ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει πρέπει να διδάξει ήθος και πολιτισμό, δήλωσε ο κ. Κυρίτσης. Εκρηκτική κατάσταση στο νησί, αλλά και στα Διαβατά με αφορμή τη δημιουργία hot spot.
«Απέναντι στη βαρβαρότητα και τη βία των ΜΑΤ οι πολίτες της Κω πρέπει να προτάξουν την ειρηνική διαμαρτυρία και το δίκαιο», αναφέρει σε δήλωσή του ο δήμαρχος του νησιού Γιώργος Κυρίτσης.

Και προσθέτει, σύμφωνα με το kostoday: «Απέναντι στους περιφερόμενους εργολάβους του hot spot, που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να υβρίζουν τους πολίτες της Κω και το Δήμαρχο, οι Κώοι πρέπει να επιδείξουν περιφρόνηση.

Αυτοί που έφεραν τα ΜΑΤ στην Κω, αυτοί που θέλουν να μετατρέψουν τον τέταρτο κορυφαίο τουριστικό προορισμό της χώρας σε αποθήκη ψυχών είναι βέβαιο ότι επιδιώκουν ένταση, ενδεχομένως να θέλουν να υπάρξουν ακόμα και νεκροί.

Οι πολίτες της Κω δεν πρέπει να παρασυρθούν και να πέσουν σε αυτή την παγίδα. Καλώ όλους τους πολίτες να επιδείξουν ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση. Η Κως ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει πρέπει να διδάξει ήθος και πολιτισμό».

Εκρηκτικό κλίμα σε Διαβατά και Κω

Θεσσαλονίκη: Πορεία διαμαρτυρίας για το κέντρο μετεγκατάστασης προσφύγων