Quantcast

ΕΔΕ για τον Αστυνομικό που τρελάθηκε...

Το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας έδωσε εντολή για την διεξαγωγή ένορκης διοικητικής εξέτασης προκειμένου (VIDEO)
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γ. ΠΑΓΑΝΗΣ - Ν. ΑΛΕΞΙΟΥ

Το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας έδωσε εντολή για την διεξαγωγή ένορκης διοικητικής εξέτασης προκειμένου να διερευνηθούν τα προβαλλόμενα στο βίντεο του KONTRA CHANNEL περιστατικά, όπου φαίνεται ένας αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ να επιτίθεται με κλοτσιές και μπουνιές σε διαδηλωτές που ζητούσαν να διασωθεί αρχαιολογικός χώρος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του REAL.GR ο εν λόγω αστυνομικός έχει το βαθμό του Αστυνόμου Β’ και εκτελεί χρέη υποδιοικητή στο ΑΤ’ Ακρόπολης. Μέχρι πρόσφατα υπηρετούσε στο ΑΤ Αμπελοκήπων, ενώ παλαιότερα είχε υπηρετήσει στην Ασφάλεια και συνάδελφοί του λένε ότι ποτέ δεν έδωσε στο παρελθόν αφορμή για να κατηγορηθεί για βιαιοπραγία.
 
Αντιθέτως αυτόπτες μάρτυρες που παρακολούθησαν την επεισοδιακή απομάκρυνση των διαδηλωτών το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, κάνουν λόγο για έναν αστυνομικό που σε αντίθεση με τους συναδέλφους του των ΜΑΤ που επιχειρούσαν στις γραμμές του ηλεκτρικού, ήταν ιδιαίτερα εριστικός.

«Απορούσαμε με το μένος του αστυνομικού, ενώ την ίδια στιγμή οι άντρες των ΜΑΤ ήταν ψύχραιμοι» περιγράφει στο REAL.GR η Νάνσυ Φωτοπούλου κάτοικος της περιοχής.Το συγκεκριμένο βίντεο παρακολούθησε και η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας και στη συνέχεια δόθηκε εντολή για την ΕΔΕ, αφού κρίθηκε ότι η συμπεριφορά που επέδειξε ο αξιωματικός δεν αρμόζει σε Έλληνα αστυνομικό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ