Έκκληση εμπόρων: Να λυθεί άμεσα το πρόβλημα με τα σκουπίδια

Δεν χρειάζεται για κάθε χρόνιο ζήτημα να περιμένουμε κάποιο προαπαιτούμενο της τρόικας για να μας το λύσουν, είπε ο Βασίλης Κορκίδης.
Έκκληση απηύθυνε ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας σε όλους τους εμπλεκόμενους, για τις επιπτώσεις στην υγεία, τον τουρισμό και το εμπόριο από την ανεξέλεγκτη συσσώρευση σκουπιδιών στα κέντρα των πόλεων και το λιμάνι του Πειραιά.

Ο Βασίλης Κορκίδης δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Συζητήσεις, συναντήσεις, διαπιστώσεις, δεσμεύσεις, υποσχέσεις, κατηγορίες και ευθύνες, χωρίς όμως λύση στο πρόβλημα της αποκομιδής των σκουπιδιών. Αυτή την ώρα απαιτούνται άμεσες λύσεις και όλα τα άλλα έπονται. Απευθύνω έκκληση σε όλους τους εμπλεκόμενους, να βρουν λύση στο πνεύμα της υγιεινής και ασφάλειας, πριν ο κοινωνικός αυτοματισμός σκεπάσει το σοβαρό πρόβλημα των απορριμμάτων».

«Δεν χρειάζεται για κάθε χρόνιο πρόβλημα να περιμένουμε κάποιο προαπαιτούμενο της τρόικας για να μας το λύσουν. Ας αποδείξουμε αυτή τη φορά, ότι μπορούμε και μόνοι μας...», είπε ο επικεφαλής του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Στο έλεος των σκουπιδιών όλη η Ελλάδα – Αντιπρόεδρος ΠΟΕ-ΟΤΑ στον realfm: Θα προτείνουμε τη συνέχιση των κινητοποιήσεων