Καμίνης: Μύδροι στην κυβέρνηση με αφορμή το «Ελ Βενιζέλος»

Ο δήμαρχος Αθηναίων κατηγορεί την κυβέρνηση για παντελή απουσία πολιτικής στο μεταναστευτικό. Η Αθήνα δεν θα ανεχθεί να καταστεί μοναδικός προορισμός μεταναστών.
Μύδρους εναντίον της κυβέρνησης για την παντελή απουσία πολιτικής στο μεταναστευτικό εξαπέλυσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γ. Καμίνης, αποκαλύπτοντας ότι έχει στείλει επιστολή στον υπουργό Επικρατείας κ. Φλαμπουράρη θέτοντας σειρά ζητημάτων.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ο δήμαρχος Αθηναίων εκδήλωσε την αγανάκτησή του για την αιφνιδιαστική αλλαγή δρομολογίου του πλοίου Ελευθέριος Βενιζέλος, το οποίο ενώ αρχικά κατευθυνόταν στα λιμάνια Καβάλας και Θεσσαλονίκης τελικώς κατέπλευσε στον Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων δήλωσε ότι η Αθήνα δεν πρόκειται να ανεχθεί το να καταστεί μοναδικός προορισμός μεταναστών, σημειώνοντας ότι ο δήμος έχει δώσει ήδη το παράδειγμα παραχωρώντας τον Ελαιώνα και μάλιστα με διαδικασίες οριακής νομιμότητας.

«Αρκετά, το μερίδιο μας το έχουμε αναλάβει. Καιρός είναι να κατανεμηθεί ισότιμα το βάρος και η ευθύνη για τους μετανάστες» δήλωσε ο κ. Καμίνης, σημείωσε δε ότι η χώρα καταρρέει και η υπόθεση διακυβέρνησης έχει ξεχαστεί καθώς ασχολούμαστε με τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων αποκάλυψε ότι έστειλε επιστολή τον υπουργό Επικρατείας και συντονιστή των κινήσεων για το θέμα της μετανάστευσης κ. Φλαμπουράρη με την οποία ζητά την εκπόνηση σχετικής στρατηγικής. Προειδοποιεί, δε, ότι τα χειρότερα έρχονται και η χώρα δεν διαθέτει καμία παρασκευή για να αντιμετωπίσει το ρεύμα.

ΠΗΓΗ: euro2day.gr