Quantcast

Ο Μιχαλολιάκος και η «ακροδεξιά» του Κυρίου

(VIDEO-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Αποκαλυπτικά είναι τα βίντεο που βρέθηκαν στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του προφυλακισμένου επικεφαλής του κόμματος της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου.
Αποκαλυπτικά είναι τα βίντεο που βρέθηκαν στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του προφυλακισμένου επικεφαλής του κόμματος της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου όπου με απαξιωτικό τρόπο μιλά για το δημοκρατικό πολίτευμα και τις δημοκρατικές διαδικασίες δηλώνοντας ευθέως λίγο πριν από τις εκλογές του 2012 ότι «Οχι πως πιστεύω σε εκλογές, για να το ξεκαθαρίσω, να μην παριστάνω και το Δημοκράτη γιατί υποκριτής δεν είμαι. Αλλά αυτό τον τρόπο έχουμε τώρα να πολεμήσουμε κι αυτόν χρησιμοποιούμε...».

Και συνεχίζει λέγοντας πως : «Αφού δεν θα υπάρχει πια άλλο σκαλί για του κακού τη σκάλα τότε λοιπόν θα ξαναέρθει η ώρα των Ελλήνων. Ναι. Μέσα από πόνους, μέσα από αγώνες, μέσα από δυστυχία. Την αξίζουμε ίσως αυτή τη δυστυχία. Όχι εμείς που βρισκόμαστε εδώ που ήμασταν πάντα συνειδητοί εθνικιστές, αλλά όλος αυτός ο όχλος που βρίσκεται έξω, επί 37 χρόνια σα ζώα ψηφίζανε τους ίδιους, τους διαφθορείς τους, τους ίδιους, αυτούς που ξεπουλούσαν την πατρίδα. Όσο θυμάμαι τη νύχτα των Ιμίων το 1996, τα όσα έγιναν, με τον Πάγκαλο που έλεγε να πάρει ο αέρας τη σημαία, και θυμάμαι ότι για εξι-επτά-οκτώ μήνες, εννέα για την ακρίβεια, γινόντουσαν εκλογές. Και ο ελληνικός λαός ποιον έβγαλε πρωθυπουργό αγαπητοί κύριοι και αγαπητές κυρίες; Το Σημίτη, τον προδότη, αυτόν που πρόδωσε τα Ίμια, που είπε το ευχαριστούμε τους Αμερικάνους. Έτσι λοιπόν δίκαια τα όσα συμβαίνουν από μια πλευρά…». Στο ίδιο βίντεο αποδεικνύεται και...προφητικός αφού όπως λέει : «Τι καλύτερο θα ήταν γι’ αυτούς; Μια προβοκάτσια. Να τρελαθεί κάποιος, να σκοτώσει πέντε-έξι, να τον χρεώσουν στη Χρυσή Αυγή, να τελειώσουν με τη Χρυσή Αυγή. Ε λοιπόν όχι. Θα έχουμε υπομονή, θα πολεμήσουμε, θα κρατήσουμε τα νεύρα μας γερά και θα νικήσουμε...».


Real.gr ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ από realmedialive

Μέσα από τα όσα λέει ο Νίκος Μιχαλολιάκος στα επίμαχα βίντεο και μάλιστα σε συζητήσεις όπου γινόντουσαν μεταξύ ολίγων προσώπων, περιγράφονται και οι σχέσεις της Χρυσής Αυγής με εκπροσώπους της εκκλησίας « Έχουμε Μητροπολίτες που αξίζουν. Ο Πειραιώς Σεραφείμ που δεν καταλαβαίνει τίποτε…». Για τον Άνθιμο αντιθέτως λέει: «Μεγάλος πολιτικάντης. Αυτός ο σκατιάρης αν δεν ήτανε, δεν θα ήταν Αρχιεπίσκοπος ο Ιερώνυμος, θα ήταν ο Ευστάθιος που είναι καθαρός… Το έπαιξε δίπορτο ο Άνθιμος…. Ο Σπάρτης είναι πολύ καλός, δέχτηκε τα παιδιά από την τοπική οργάνωση, έβαλε ένα ολόκληρο γηροκομείο και μας ψήφισε στις εκλογές ο Σπάρτης. Καλός αλλά επίσης πολιτικάντης, παρά τα πύρινα λόγια του είναι ο Καλαβρύτων. Αυτοί που είναι διαμάντια στην εκκλησία, τους έχω μετρήσει και ζυγίσει, να ξέρεις είναι: Ο Ανδρέας ο Κονίτσης, ο λεβέντης. Πλήρωνε και το γραφείο μας όποτε είμαστε…Ο Πειραιώς Σεραφείμ και ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, ο οποίος βοήθησε τώρα στις εκλογές με όλες του τις δυνάμεις και παρά λίγες χιλιάδες ψήφους θα έβγαινε για πρώτη φορά στην ιστορία της Κύπρου εθνικιστής...»
Real.gr ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ3 από realmedialive

Σε άλλο βίντεο ο Νίκος Μιχαλολιάκος κάνει γνωστές τις θέσεις που καταλαμβάνουν στελέχη της Χρυσής Αυγής ανά την επικράτεια. Σε αυτή την τοποθέτηση αποκαλύπτει και τον ρόλο του Ηλία Κασιδιάρη ως εκπαιδευτή, ρόλο που του είχαν αποδώσει προστατευόμενοι μάρτυρες αλλά ο ίδιος τους διέψευδε. «Δίπλα μου έχω τον Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος, όπως γνωρίζετε είναι ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος και θα αναλάβει την ιδεολογία, το κομμάτι της ιδεολογίας και της εκπαίδευσης στελεχών του κόμματος...»Όσον αφορά στη γνώμη του για τους Εβραίους, δεν κρύβει τα αισθήματά του γι΄αυτούς, αφού φαίνεται να λέει σχεδόν γελώντας: «Δεν τα βάζω με τους φτωχούς, με το φτωχό εβραίο φροντίσανε άλλοι και τους καθαρίσανε και τελειώσαμε να πούμε… Από εδώ τουλάχιστον από την Ελλάδα...»