Quantcast

«Θα γίνουμε ο εφιάλτης τους»

(VIDEO) Σκληραίνουν τη στάση τους οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση...
Σκληραίνουν τη στάση τους οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση, παρά τις διαβεβαιώσεις του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνη Μανιτάκη ότι δεν θα γίνουν απολύσεις.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕ- ΟΤΑ, Θέμης Μπαλασόπουλος, μιλώντας στον Σκάι, ξεκαθάρισε ότι: «Πάμε από εδώ και πέρα σε μια μετωπική σύγκρουση. Θα πρέπει να ξέρουν ότι αυτοί που με το μανδύα του αριστερού, του επιφανούς συνταγματολόγου οδηγούν σε απόλυση χιλιάδες εργαζομένους, θα γίνουμε από εδώ και πέρα ο εφιάλτης τους, θα μας βρίσκουν μπροστά τους. Δεν θα επιτρέψουμε καμία απόλυση συναδέρφου».



Στο μεταξύ, σε λίγη ώρα έχει προγραμματιστεί έκτακτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ - ΟΤΑ στα γραφεία της Ομοσπονδίας προκειμένου να αποφασιστεί η περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεων.

Παράλληλα, για τις 11:30 είναι προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Συγκέντρωση στο Σύνταγμα θα πραγματοποιήσουν στις 11.00 και οι αιρετοί από όλη τη χώρα με αίτημα την άρση όλων των ρυθμίσεων «που βάλλουν κατά της συνταγματικά κατοχυρωμένης διοικητικής και οικονομικής αυτοτέλειας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».