Quantcast

Η Angelina τους κοψοχόλιασε

(VIDEO) Δεν άντεξαν να την κοιτάξουν ούτε για ένα λεπτό, χωρίς να ουρλιάξουν.
Οι περισσότεροι όταν αντικρίζουν την Angelina Jolie, απλώς μένουν άφωνοι! Πώς όχι άλλωστε αφού θεωρείται μία από τις ομορφότερες γυναίκες του πλανήτη. Ωστόσο, δεν ισχύει και το ίδιο για τα τετράχρονα!

Όταν η πανέμορφη ηθοποιός εμφανίστηκε στο κινηματογραφικό σετ ντυμένη ως η κακιά μάγισσα στην Ωραία Κοιμωμένη, Maleficent, τα παιδάκια που βρίσκονταν στο σετ, άρχισαν να κλαίνε και να ουρλιάζουν από την τρομάρα τους. Αυτό αποκάλυψε η Angelina Jolie στην προωθητική καμπάνια της ταινίας στην Καλιφόρνια, η οποία συμπλήρωσε επίσης ότι το μόνο τετράχρονο που δεν έκλαψε ήταν η κόρη της Viviene που έχει και συμμετοχή στην ταινία ως Aurora.



Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι ο χαρακτήρας που υποδύεται είναι ο κακός της υπόθεσης, η Angelina αναφέρει ότι αυτός ήταν και ο αγαπημένος της: "Από μικρό παιδί η Maleficent ήταν η αγαπημένη μου. Με φόβιζε απίστευτα αλλά και με έλκυε με έναν περίεργο τρόπο. Ήθελα να ξέρω περισσότερα γι' αυτήν. Έχει αυτήν τη χάρη και το μεγαλείο, αλλά είναι και απίστευτα, απολαυστικά σκληρή".



Όσο για τις αντιδράσεις των παιδιών; Όπως αναφέρει έκπληκτη η σταρ "το περίεργο ήταν ότι γονείς με τα μικρά παιδάκια τους επισκέπτονταν το σετ κι εγώ έλεγα, α! υποδύομαι ήρωα του Disney. Οπότε πήγαινα και τους έλεγα 'γεια'. Κι εκείνα άρχιζαν να τσιρίζουν και να τρέχουν να κρυφτούν. Ένα μικρό αγοράκι γύρισε στη μητέρα του και της είπε 'μανούλα, σε παρακαλώ πες στην κακιά μάγισσα να σταματήσει να μου μιλάει!".

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL