Quantcast

Η Τζούλια ιδρύει κόμμα!

Η Τζούλια Αλεξανδράτου ανακοίνωσε από την Κύπρο ότι είναι έτοιμη να προχωρήσει στη δημιουργία πολιτικού σχηματισμού. ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Μπορεί η Κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου να αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα στη διαπραγμάτευση με την τρόικα όμως φαίνεται ότι η λύση για τα προβλήματα του τόπου βρίσκεται αλλού. Η Τζούλια θα δώσει τη λύση!



Η Τζούλια Αλεξανδράτου βρέθηκε στην Κύπρο για επαγγελματικές υποχρεώσεις και σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα onlycy.com και στο συνάδελφο Μιχάλη Σταύρου αποκάλυψε ότι είναι έτοιμη για τη δημιουργία...πολιτικού κόμματος.



«Τώρα θα δείτε σε λίγους μήνες. Ετοιμάζω ένα νέο κόμμα και είναι η πρώτη φορά που το λέω στο site σας, ούτε στην Ελλάδα το έχω πει. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά όχι να κάνω ένα κόμμα για να λέω κάνω ένα κόμμα, αλλά ίσως είναι μια πρωτοποριακή κίνηση, ίσως και ο κόσμος από αντίδραση και μόνο, ποτέ δεν ξέρεις να με ψηφίσει. Ο κόσμος έχει αγανακτήσει με την πολιτική κατάσταση του τόπου μας και από όλη αυτή την κατρακύλα που επικρατεί στην Ελλάδα και αντί να καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια και να περιμένουμε το χειρότερο, ας δούμε και μια άλλη πλευρά, ή ας κάνουμε και μια άλλη κίνηση, που ίσως καλυτερέψουν τα πράγματα. Ποτέ δεν ξέρεις…»



Η Τζούλια Αλεξανδράτου δήλωσε ότι ενώ στην καριέρα της μπορεί να κάνει τα πάντα στην προσωπική της ζωή είναι «ήπιων τόνων και πάρα πολύ απλή»! Μπορεί βέβαια το συγκεκριμένο γεγονός να μη γίνεται άμεσα αντιληπτό όμως τώρα με τη δημιουργία του κόμματος όλα θα αλλάξουν καθώς η Τζούλια Αλεξανδράτου θα πρέπει να προσαρμοστεί στα νέα...πολιτικά δεδομένα.