Quantcast

"Ηθελα να ζήσω τη σχέση μου με τον Γρηγόρη"

Σαν άλλο pin up girl φωτογραφήθηκε η Νάντια Μπουλέ για το περιοδικό HELLO και για μία ακόμα φορά μίλησε -για τι άλλο;...(VIDEO)
Σαν άλλο pin up girl φωτογραφήθηκε η Νάντια Μπουλέ για το περιοδικό HELLO και για μία ακόμα φορά μίλησε -για τι άλλο;- για τη σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

"Ηθελα να ζήσω τη σχέση μου με τον Γρηγόρη. Αν μιλούσα γι' αυτό τότε, θα έλεγαν ότι την εκμεταλλεύομαι (...) γι’ αυτό θεωρώ ότι είναι καλό, σε τέτοιες περιπτώσεις, ο καθένας να πράττει κατά βούληση, διατηρώντας τις ψυχικές του ισορροπίες και επιλέγοντας αυτό που πραγματικά αισθάνεται ότι πρέπει να κάνει", είπε η Νάντια Μπουλέ.



Στην ερώτηση αν θεωρεί ότι βγήκε κερδισμένη ή ηττημένη από αυτή τη σχέση, απάντησε: " Δεν θα μπορούσα να βάλω σε ζυγαριά το κομμάτι των συναισθημάτων και της προσωπικής μου ζωής. Δεν το έκανα ποτέ, ούτε θα αλλάξω τώρα".

Οσο για το εάν είναι έτοιμη να γυρίσει σελίδα στη ζωή της, δήλωσε: "Εκ των πραγμάτων, επαγγελματικά "κολυμπάω" σε καινούργια και άγνωστα νερά αυτόν τον καιρό. Οσον αφορά την προσωπική μου ζωή, δεν είναι κάτι που αυτή την περίοδο με απασχολεί ιδιαίτερα".



Και βέβαια η Νάντια δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη συμμετοχή της στο Dancing with the stars 2. "Σε κάθε live, προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και να το διασκεδάζω όσο περισσότερο μπορώ".