Quantcast

Σκλεναρίκοβα- Καρεμπέ: Ετσι φτάσαμε στον χωρισμό

Το διαζύγιο τους έπεσε σαν βόμβα στον χώρο της showbiz. Το επί 15 χρόνια ερωτευμένο ζευγάρι έριξε αυλαία στο γάμο του την εβδομάδα που μας πέρασε.
Το διαζύγιο τους έπεσε σαν βόμβα στον χώρο της showbiz. Το επί 15 χρόνια ερωτευμένο ζευγάρι έριξε αυλαία στο γάμο του την εβδομάδα που μας πέρασε.

Η Real life επικοινώνησε στη Γαλλία με έναν κοινό φίλο του άσου του Ολυμπιακού Κριστιάν Καρεμπέ και του supermodel Αντριάνα Σκλεναρίκοβα, ο οποίος έριξε φως σε όλες τις απορίες που δημιουργήθηκαν τις επόμενες μέρες από την ανακοίνωση.

Την ώρα που η Αντριάνα αρνήθηκε κατηγορηματικά την ύπαρξη τρίτου προσώπου κι ενώ ο Κριστιάν Καρεμπέ τηρούσε σιγή ιχθύος γύρω από το θέμα,ο κοινός τους φίλος αποκαλύπτει στην «R» τις κατ’ ιδίαν συζητήσεις που είχε και με τους δύο.

«...Αυτά που ζητώ εγώ δεν είναι πλέον τα ίδια με αυτά που ζητά η Αντριάνα. Ο καθένας πρέπει να πάρει τον δρόμο του. Ισως είναι καλύτερα και για τους δυο μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Στον ίδιο άνθρωπο η Αντριάνα ξεκαθάριζε: «Εγώ ποτέ δεν ήμουν με άλλον άντρα. Δεν ξέρω για τον Κριστιάν. Ομως, μετά από τόσα χρόνια γάμου, τον τελευταίο καιρό σπίτι μου αισθανόμουν μόνο το σπίτι στη Σλοβακία, δηλαδή το πατρικό μου».

Τίτλοι τέλους

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η Αντριάνα ξεκαθαρίζει ότι δεν απάτησε τον Κριστιάν καθώς, στον Τύπο της Γαλλίας κυκλοφορούν δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία αιτία του χωρισμού είναι η σχέση της Σκλεναρίκοβα με πλούσιο Γάλλο επιχειρηματία, κάτι που η ίδια διαψεύδει κατηγορηματικά.

Οι πληροφορίες της «R» αναφέρουν ότι η οριστική ρήξη ήρθε όταν οι συνεχείς προτάσεις για την απόκτηση ενός παιδιού δεν την έβρισκαν σύμφωνη. Από την άλλη πλευρά, εκείνη ένιωθε μέρα με τη μέρα όλο και πιο μόνη.

Οι δυο τους είχαν συμφωνήσει να ανακοινώσουν το διαζύγιο στα μέσα της εβδομάδας: η Αντριάνα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Paris Match, το οποίο κυκλοφόρησε την περασμένη Πέμπτη, και ο πρώην άσος του Ολυμπιακού σε ραδιοφωνική συνέντευξη.

Η Αντριάνα ήταν αυτή που ζήτησε το διαζύγιο. Η είδηση, όπως ήταν αναμενόμενο, έκανε γρήγορα τον γύρο του κόσμου.

«Εγώ έφυγα»

Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη της Αντριάνα Σκλεναρίκοβα για το ποιος έφυγε πρώτος από αυτόν τον γάμο.

«Εγώ έφυγα», δήλωσε στο γαλλικό Paris Match η εκρηκτική ξανθιά, ενώ πρόσθεσε πως η αντίδραση του Κριστιάν Καρεμπέ ήταν έντονη όταν η ίδια του ανακοίνωσε ότι επρόκειτο να δημοσιοποιήσει τον χωρισμό τους.

«Στις συνεντεύξεις που έδωσε με αφορμή την κυκλοφορία ενός βιβλίου του, ποτέ δεν αναφέρθηκε στον χωρισμό μας, γιατί δεν ήξερε τι να πει. Οταν του είπα ότι αποφάσισα να δώσω αυτή τη συνέντευξη, ταράχτηκε», δήλωσε η Σκλεναρίκοβα.

Ο Καρεμπέ, πάντως, δεν έμεινε στην... ταραχή, αφού λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του περιοδικού με την ανακοίνωσή της, βγήκε σε ραδιοφωνική εκπομπή στο RTL France και ανακοίνωσε επίσημα και από την πλευρά του το διαζύγιό τους.

Στη συνέντευξή της στο γαλλικό περιοδικό, η 39χρονη καλλονή τόνισε, επίσης, πως ο κυριότερος λόγος που αποφάσισε να μιλήσει ήταν επειδή ήθελε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα:

«Ημασταν πάντα ένα ζευγάρι πολύ εκτεθειμένο στα media. Τις τελευταίες εβδομάδες εκνευρίστηκα που έβλεπα στον Τύπο να βγαίνουν φωτογραφίες μου με άλλους άντρες σαν να ήταν πιθανοί εραστές μου. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν έχω απατήσει τον άντρα μου. Αλλά ο Κριστιάν και εγώ έχουμε χωρίσει εδώ και αρκετούς μήνες».

Οσο για τους λόγους που τον άφησε, η Αντριάνα είπε: «Δεν άντεχα τον τρόπο που ζούσαμε. Οταν ο άντρας μου σταμάτησε να παίζει, έτρεχε με χίλια και δεν μπορούσα να τον ακολουθήσω. Δεν μπορούσαμε να τα βρούμε. Είμαι 39 ετών και θέλω σταθερότητα. Αυτός δεν ήταν εκεί».

Και συνεχίζει: «Οσο έπαιζε ποδόσφαιρο, η παρουσία του στην ομάδα του είχε κάνει το σπίτι μας ένα σημείο όπου ο ίδιος έριχνε άγκυρα. Τώρα που δεν παίζει πια, έχει την ανάγκη να βρει το χώρο του και ρίχτηκε σε μία τεράστια ποικιλία δραστηριοτήτων.

Για παράδειγμα, έκανε μια σειρά ντοκιμαντέρ για το κανάλι Planete, για την οποία χρειάστηκε να φύγει για δύο ή τρεις μήνες, χωρίς να έχω την ιδέα τι έκανε και που βρισκόταν»

Το top model ολοκληρώνει τη συνέντευξή του λέγοντας: «Δεν είχαμε πλέον ζωή ως ζευγάρι. Ας πούμε ότι εξελιχθήκαμε διαφορετικά και δεν έχουμε πλέον τις ίδιες ανάγκες.

Ο καθένας πρέπει να ακολουθήσει τον δρόμο του. Αποφάσισα να φύγω για να μην τα καταστρέψω όλα. Για να κρατήσουμε τις όμορφες αναμνήσεις μας».

Παθιασμένος έρωτας

Χειμώνας 1996. Ο Κριστιάν Καρεμπέ ταξιδεύει από το Μιλάνο στο Παρίσι. Χάνει την τελευταία στιγμή την πτήση του, αλλά τελικά καταφέρνει να βρει άλλη για να επιστρέψει στο Παρίσι.

Το ίδιο και η Αντριάνα, η οποία, λόγω ιδιαίτερου φόρτου εργασίας εκείνο το διάστημα, μετακινείται συχνά σε όλες τις μητροπόλεις της μόδας ανά τον κόσμο. Η μοίρα τούς θέλει εκείνη την ημέρα στην ίδια πτήση, η οποία δεν έχει πολλούς επιβάτες.

Στο λεωφορείο που τους μεταφέρει στο αεροπλάνο, ο Καρεμπέ, που δεν έχει αναγνωρίσει ποια στέκεται δίπλα του, της ρωτάει με θαυμασμό «πόσο ψηλή είσαι;», για να δεχτεί τη σχεδόν ειρωνική απάντησή της «τι πρωτότυπο!».

Κατά την επιβίβασή τους στο αεροσκάφος, της ζητάει να καθίσει δίπλα της και εκείνη δέχεται, καθώς δείχνει να έχει ανάγκη από παρέα κατά τη διάρκεια της πτήσης. «Μου ζήτησε να πάμε για καφέ την επόμενη μέρα και εγώ του απάντησα “αύριο θα πάω στο Μιλάνο”.

Τότε εκείνος μου είπε: “Δεν με πειράζει. Θα έρθω αεροπορικώς, αρκεί να βρεθώ για καφέ μαζί σου οπουδήποτε”. Αυτό ήταν που μου άρεσε», παραδέχτηκε η ίδια η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα το 2003, σε κοινή συνέντευξη που είχε δώσει με τον Κριστιάν Καρεμπέ στον Νίκο Χατζηνικολάου, στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω».

Τότε, και οι δύο μιλούσαν για έναν μεγάλο έρωτα και μία μοναδική αγάπη που μοιράζονταν, η οποία τους είχε κάνει καλύτερους ανθρώπους. «Η αγάπη με έκανε να εκτιμώ τη ζωή περισσότερο. Εχει μαγική δύναμη», είχε πει στη συνέντευξη η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα.

«Η αγάπη είναι μια αντίθεση και μια ένωση μαζί, διότι είμαστε διαφορετικοί, αλλά και ένα ταυτόχρονα», είχε προσθέσει ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Δυνατά συναισθήματα και άνευ όρων αγάπη

Αυτά μοιραζόταν τότε το ζευγάρι και η απόδειξη ήταν πως ο ένας μπορούσε να ακολουθήσει τον άλλον ακόμη και στην... άκρη του κόσμου, προκειμένου να είναι μαζί.

«Αν ο Κριστιάν θελήσει, όταν τελειώσει την καριέρα του, να επιστρέψουμε στην πατρίδα του, στη Νέα Καληδονία επειδή δεν πηγαίνει συχνά εκεί, θα τον ακολουθήσω. Ασχετα από το πού θα καταλήξουμε, σημασία έχει να είμαστε μαζί», δήλωνε τότε η εκρηκτική ξανθιά, με τον Καρεμπέ να την συμπληρώνει:

«Και εγώ θα πήγαινα για χάρη της στη Σλοβακία».

Τα πρωινά στη Βούλα και το επεισόδιο με τον φωτογράφο

Ο Κριστιάν Καρεμπέ και η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα μπήκαν στη ζωή μας το καλοκαίρι του 2001. Τότε, ο Γάλλος ποδοσφαιριστής άφηνε τη Μίντλεσμπρο για να μεταγραφεί στον Ολυμπιακό.

Η πρώτη εμφάνιση της συζύγου του, στις 8 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ, στον φιλικό αγώνα με τη Θέλτα, αποτέλεσε σημαντικό θέμα για τις εφημερίδες. Στο σπίτι τους, στη Βούλα, περνούσαν οι δυο τους ευτυχισμένες στιγμές.

Ξυπνούσαν μαζί, απολάμβαναν τον γαλλικό καφέ τους, ακούγοντας μουσική και διαβάζοντας εφημερίδες. Η Αντριάνα λάτρευε να μαγειρεύει για τον Κριστιάν της και να τον περιμένει υπομονετικά.

Το ζευγάρι πήγαινε στον κινηματογράφο, σε πολυτελή εστιατόρια αλλά και για ένα απλό καφεδάκι στου Φιλοπάππου. Μάλιστα, σε μία από αυτές τις εξόδους, ο Κριστιάν επιτέθηκε σε φωτογράφο.

Ηταν ένα απόγευμα όπου, ενώ έπιναν τον καφέ τους, ενας φωτογράφος κάθισε απέναντί τους και άρχισε να τους φωτογραφίζει.

Αρχικά, ο Καρεμπέ δεν αντέδρασε, ύστερα όμως από πέντε λεπτά, φώναξε τον σερβιτόρο και του ζήτησε να πει στον φωτογράφο ότι αυτό που κάνει είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό.

Παρά τις συστάσεις του σερβιτόρου, ο φωτογράφος δεν σταμάτησε. Υστερα από λίγο, έξαλλος ο Καραμπέ, τον γρονθοκόπησε και του χάλασε τη φωτογραφική μηχανή.

Στην Ελλάδα, ο Καρεμπέ είχε κάνει και τους δικούς του φίλους. Κολλητός του ήταν ο Αλέκος Αλεξανδρής, με τον οποίο συνεργάστηκαν και επιχειρηματικά, σε είδη αθλητικής ένδυσης, καθώς ο Καρεμπέ ήταν ιδιοκτήτης εταιρείας με έδρα στη Γαλλία.

Night life και αρχαίος πολιτισμός

Βέβαια, πάντα ήταν ένας μεγάλος σταρ και γι’ αυτό είχε ζητήσει στις αποστολές να μένει μόνος του σε δωμάτιο. Ομως, όταν είχε την άδεια της ομάδας, ξενυχτούσε αρκετά.

Μάλιστα, δεν ξενυχτούσε παρέα με την Αντριάνα, αλλά με φίλους του, κάτι που η Σλοβάκα καλλονή έλεγε ότι δεν την ενοχλεί καθόλου.

Ο Καρεμπέ ήταν φαν της αντροπαρέας και, παρά το γεγονός ότι δεν τον εντόπισαν πολλές φορές οι παπαράτσι, είναι κοινό μυστικό ότι επισκέφτηκε τα περισσότερα από τα μεγάλα κλαμπ της Αθήνας.

Γνώρισε, όμως, και τα αξιοθέατα της πόλης και της χώρας γενικότερα και σ’ αυτά επέλεγε ως παρέα τη σύζυγό του.

Εδειχνε ιδιαίτερη λατρεία στην αρχαία Ελλάδα και ένα από τα πρώτα πράγματα που ζήτησε ήταν να του υποδείξουν βιβλιοπωλείο στο οποίο θα μπορούσε να αγοράσει βιβλία για τον ελληνικό πολιτισμό.

ΤΩΝ Κ. ΜΠΕΛΙΑ - Χ. ΖΑΧΟΥ