Στο Αιγαίο μόνος ο Kanye West

(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) H Kim Kardashian προσέχει τη μικρή North στο Λος Άντζελες.
Απόγευμα Κυριακής ο ράπερ Kanye West και σύντροφος της Kim Kardashian εθεάθη να πλέει στα γαλάζια νερά του Αιγαίου μέσα σε πολυτελές σκάφος με προορισμό τη Μύκονο.
 
Ωστόσο, δεν έδειξε να απολαμβάνει και ιδιαίτερα τις στιγμές του και τον αποχωρισμό από την αγαπημένη του και τη νεογέννητη κόρη τους, καθώς συχνά πυκνά έριχνε νοσταλγικές ματιές στη θάλασσα. Αυτόπτες ανέφεραν ότι όλοι γύρω του διασκέδαζαν ενώ εκείνος παρέμενε σκεφτικός και απομονωμένος στις σκέψεις του.



Μόλις στο τέλος της εβδομάδας έγινε γνωστό ότι ο ράπερ σχεδιάζει μία ξεχωριστή γαμήλια τελετή όπου θα πει το I do στην  Kim. Κι ενώ οι φήμες έκαναν λόγο για Παρίσι και πολυτελέστατη τελετή, υπενθυμίζουμε ότι πριν από έναν χρόνο η Kim σε συνέντευξή της στο βρετανικό Tatler είχε δηλώσει πως ο ιδεατός γάμος την τρίτη φορά "θα ήταν σ' ένα νησί μόνο με τους φίλυος και την οικογένειά μου κι αυτό είναι!".



Κι αν ο ίδιος ο Kanye για τον πρώτο του γάμο προτιμά ένα πολυτελές υπερθέαμα, ίσως να άκουσε τις επιθυμίες της αγαπημένης του και να βρίσκεται στο Αιγαίο για να διαλέξει ένα νησί όπου θα τελέσει τον γάμο της με την αγαπημένη του, καθώς όπως λένε και φίλοι τους το ζευγάρι θα διαξέξει ένα θεματικό προορισμό.

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL