Quantcast

Αποδεκατίζεται το "50- 50"

Με σημαντικές απώλειες στην ομάδα των βασικών ηθοποιών θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν το «Πενήντα- πενήντα».
Με σημαντικές απώλειες στην ομάδα των βασικών ηθοποιών, η οποία θα μειωθεί κατά 50% και, ως εκ τούτου, με μεγάλες ανατροπές στο σενάριο θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν το «Πενήντα- πενήντα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Mega έδωσε το «πράσινο φως» στην παραγωγή της σειράς για το τέταρτο κύκλο που θα περιλαμβάνει 20 νέα επεισόδια, αλλά επέβαλε ένα αισθητά χαμηλότερο μπάτζετ, που θα έχει ως αποτέλεσμα τον... αποδεκατισμό του καστ.
 
Από τους έντεκα βασικούς χαρακτήρες του δημοφιλούς σίριαλ, μόνο οι πέντε θα καταφέρουν να «επιβιώσουν»την προσεχή σεζόν.

Ακλόνητη και σύσσωμη θα παραμείνει στο «50- 50» η θρυλική αντροπάρεα με τους Παύλο Χαϊκάλη, Πετρο Φιλιππίδη και Σάκη Μπουλά.
 
Αντιθέτως, πλήγμα θα δεχτεί το γυναικείο καστ της σειράς, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, από το τρίο των πρωταγωνιστριών (Μαρία Ανδρούτσο, Άβα Γαλανοπούλου και Βάνα Ραμποτέ), αναμένεται να αποχωρήσει μία.

Επίσης, από τα νέα επεισόδια θα εξαφανιστούν τα «παιδιά» των πρωταγωνιστών, τα οποία υποδύονται ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, η Φωτεινή Τσακίρη, ο Θάνος Τοκάκης και η Σοφία Πανάγου, ενώ εκτός «50- 50» αναμένεται να βρεθεί και η Νικολέτα Καρρά.
 
Σε κάποιους από τους ηθοποιούς έγινε πρόταση από την παραγωγή να επιστρέψουν για λίγα επεισόδια, αλλά εκείνοι προτίμησαν να αποχωρήσουν ως βασικοί χαρακτήρες,αντί να υποβαθμιστούν σε περιστασιακά γκεστ.
 
Το κενό θα αναπληρωθεί σεναριακά με την είσοδο των νέων χαρακτήρων, ενώ αναμένεται να επιστρατεύουν και «δυνατά» ονόματα, αλλά μόνο για γκεστ εμφανίσεις.

ΠΗΓΗ: Realnews