Quantcast

Η Κατερίνα Στικούδη και τα Playmate

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία μας προειδοποιεί για υψηλές θερμοκρασίες αυτή την εβδομάδα.
Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία μας προειδοποιεί για υψηλές θερμοκρασίες αυτή την εβδομάδα. Αλλά ακόμα κι αν το θερμόμετρο δεν έφτανε τους 30 βαθμούς τα καλλιστεία για τα Playmate 2011 που θα γίνουν την Τετάρτη 8 Ιουνίου σίγουρα θα προκαλούσαν καύσωνα.

Τα 12 σέξι κορίτσια είναι έτοιμα να διεκδικήσουν τον τίτλο της Playmate 2011 και Playgirl 2011 και να κερδίσουν το εισιτήριο για τον κόσμο της μόδας και όχι μόνο.
 
Παρά το γεγονός ότι μέχρι πριν από λίγες μέρες το STAR βολιδοσκοπούσε τις κυρίες Ελεονώρα Μελέτη, Χριστίνα Λαμπίρη, αλλά και το Φώτης Σεργουλόπουλο με Μαρία Μπακοδήμου προκειμένου να αναλάβουν το ρόλο του οικοδεσπότη της λαμπερής βραδιάς τελικά «το σώμα» - όπως έγινε γνωστή στο Just the two of Us - δηλαδή η σέξι Κατερίνα Στυκούδη θα είναι αυτή που θα πει την καλησπέρα της το βράδυ της Τετάρτης.

Και βέβαια δεν είναι λίγοι όσοι υποστηρίζουν ότι η Κατερίνα Στικούδη θα είναι η πιο καυτή παρουσία...και από τις 12 φιναλίστ.

Και βέβαια φέτος καθώς η δεινή οικονομική κατάσταση έπληξε και την ομορφιά - ακυρώθηκαν τουλάχιστον προς το παρόν τα Καλλιστεία του ΑΝΤ1
- τα καλλιστεία Playmate είναι η μοναδική όαση δροσιάς...στην έρημο της καθημερινότητάς μας.