Quantcast

«Η αφοσίωση στο παιδί δεν έχει καμία σχέση με τη δουλειά»

Για το αν σκέφτεται να επιστρέψει στη δουλειά της μετά τον τοκετό, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Για το αν σκέφτεται να επιστρέψει στη δουλειά της μετά τον τοκετό μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η μέλλουσα μανούλα Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ειλικρινά δεν ξέρω. Έτσι κι αλλιώς είναι τόσο ρευστή η κατάσταση στην τηλεόραση που ασχέτως παιδιού και εγκυμοσύνης δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνει τόσο μακροπρόθεσμα σχέδια. Ζω το τώρα. Τώρα είμαι καλά, δουλεύω, απολαμβάνω αυτή τη φάση της ζωής μου. Είμαι άνθρωπος που νιώθει καλά δουλεύοντας. Η αφοσίωση στο παιδί δεν έχει καμία σχέση με τη δουλειά», λέει στο περιοδικό Ok.
 
Όσο για το αν θα μπορούσε να αφοσιωθεί αποκλειστικά στον ρόλο της μαμάς, απαντά: «Δεν ξέρω, ίσως και να μπορούσα. Είναι πολύ υποθετικό. Πιστεύω όμως ότι δουλεύοντας θα ικανοποιώ και ένα κομμάτι του εαυτού μου που θα με κάνει καλύτερη και ως άνθρωπο και ως μαμά. Δεν ξέρω όμως πως είναι να είσαι μαμά. Αν το μωρό μου με έχει ανάγκη να είμαι εκεί, θα είμαι εκεί πάντως. Αυτό θα είναι η πρώτη μου προτεραιότητα», καταλήγει.


ΠΗΓΗ:gossip-tv.gr