Quantcast

Ο Αλβανός τραγουδιστής για την επίμαχη φωτογραφία με τη Φουρέιρα: Είναι ένα σύμβολο που έκαναν δύο φίλοι (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αλβανός τραγουδιστής χαρακτήρισε τη φωτογραφία «απλή»…
«Αγαπώ την Ελλάδα», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο εκπρόσωπος της Αλβανίας, Εουτζέντ Μπουσπέπα, ο οποίος σε φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στα social media σχημάτισε τον αλβανικό αετό μαζί με την εκπρόσωπο της Κύπρου και γνωστή στην Ελλάδα τραγουδίστρια, Ελένη Φουρέιρα υποστηρίζοντας επίσης πως ήταν ένα σύμβολο που έκαναν δύο φίλοι για να μεταφέρουν ένα χαρούμενο μήνυμα.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι Έλληνες λένε περίεργα πράγματα γι' αυτό το σύμβολο», δήλωσε αρχικά στον ΑΝΤ1 ο Αλβανός τραγουδιστής. «Δεν ήθελα, όμως, η φωτογραφία να θυμίζει κάτι τέτοιο, δεν ήθελα να κορϊδέψω κανέναν», είπε ακόμη ο Εουτζέντ Μπουσπέπα και πρόσθεσε: «Αγαπώ την Ελλάδα, αγαπώ τους Έλληνες, αγαπώ τη γλώσσα σας, αγαπώ την ιστορία σας... Αγαπώ τα πάντα σε αυτή τη χώρα».

Ο Αλβανός τραγουδιστής χαρακτήρισε τη φωτογραφία «απλή» και στη συνέχεια υποστήριξε ότι «αυτό το σύμβολο που κάναμε με τα χέρια μας είναι ένα φυσικό σύμβολο».

«Είναι ένα εθνικό σύμβολο και όχι σύμβολο εθνικισμού», υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Είναι ένα χαρούμενο σύμβολο και όχι για πολέμους και άλλα άσχημα πράγματα. Είναι ένα σύμβολο που έκαναν δύο φίλοι που προσπαθούν να μεταφέρουν ένα χαρούμενο μήνυμα. Δεν είναι ένα σύμβολο για πολέμους ή πολιτική».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1: