Quantcast

Ο Γ. Νταλάρας για τη μουσική συνάντηση με Βιτάλη-Γλυκερία

Στον realfm 97.8  και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου μίλησε ο σπουδαίος καλλιτέχνης.
Για τη μουσική του συνάντηση με την Ελένη Βιτάλη και τη Γλυκερία μίλησε ο Γιώργος Νταλάρας στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον realfm 97.8.

Όπως τόνισε ο σπουδαίος καλλιτέχνης, η πρώτη συνάντηση των τριών καλλιτεχνών έγινε πριν από 35 χρόνια. «Δεν είναι απλά συμμαχία περιστασιακή. Είναι μία σχέση που κρατά 35 χρόνια. Το ίδιο ακριβώς σχήμα βρεθήκαμε στη σκηνή πριν από 35 χρόνια... Ήταν μια πολύ σπουδαία στιγμή για όλους κι από τότε κρατήσαμε αυτήν τη σχέση», επεσήμανε και προσέθεσε:

«Είχαμε υποχρέωση εδώ και πολύ καρό να παίξουμε μέσα στο χαλασμένο τοπίο, να κάνουμε τον κόσμο να χαράξει ένα χαμόγελο στα χείλη του. Επειδή το τραγούδι ακόμη αντέχει, έχει ακόμη αγνά και καθαρά στοιχεία, σκεφτήκαμε ότι μπορούμε να το κάνουμε μαζί. Κανείς μόνος του δεν μπορεί να λειτουργήσει, μπορούμε όμως μαζί. Πιστεύω στην αλληλεγγύη και στη δύναμη της σύζευξης. Όχι όταν υπάρχει ανάγκη, αλλά ως φυσική διαδικασία...

Η ευημερία και οι κακές συνήθειες μας απομακρύνουν. Ενώ τώρα πετύχαμε αυτό που ήταν απλό. Ο κόσμος δεν ζητάει τίποτα παραπάνω από εμάς. Να λέμε τα ωραία τραγούδια που λέμε και οι τρεις και όταν συνδεόμαστε με τόση αγάπη και σεβασμό, δεν μένει παρά ο κόσμος να νιώσει ότι δεν έχουν όλα καταστραφεί, ότι δεν έχουν όλα βουλιάξει».

Ο Γιώργος Νταλάρας, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία συναντώνται ξανά, 35 χρόνια μετά, στη σκηνή της Ιεράς Οδού, και τραγουδούν αγαπημένα τραγούδια.



Ακούστε τι είπε ο Γιώργος Νταλάρας