Quantcast

Ο Λάτσιος... κάρφωσε το μονόπετρο - Ποια είναι η αλήθεια

Παρ' ότι το μονόπετρο της Ζέτας Μακρυπούλια έκλεψε την παράσταση, ο Τρύφωνας Σαμαράς ήταν για μία ακόμη φορά ο απόλυτος σταρ του Dancing (VIDEO).
ΤΗΣ ΕΛΕΑΝΝΑΣ ΤΡΥΦΙΔΟΥ

"Το δαχτυλίδι είναι από χέρι" είπε ο Γιάννης Λάτσιος και το μυστήριο για το τεράστιο μονόπετρο στο χέρι της Ζέτας Μακρυπούλια λύθηκε ως διά μαγείας. Εκείνη έκανε πως δεν άκουσε και συνέχισε να ασχολείται με την κριτική που έκανε ο Φωκάς Ευαγγελινός στον Τρύφωνα Σαμαρά.

Ο Γιάννης Λάτσιος χαμογελούσε με υπονοούμενα και όλοι πλέον γνώριζαν ότι η Ζέτα φοράει "το δαχτυλίδι του Μιχάλη".

Και μπορεί όλοι να φαντάζονταν έναν παραμυθένιο έρωτα που θα καταλήξει σ έναν παραμυθένιο γάμο. Στην "Πρωινή Μελέτη" όμως έγιναν τα αποκαλυπτήρια.

Το δαχτυλίδι αξίζει 500.000 ευρώ, έχει διαμάντια 6 καρατίων και προέρχεται από γνωστό κοσμηματοπωλείο της Αθήνας. Ο στυλίστας της Ζέτας Μακρυπούλια, Γιώργος Σεγρεδάκης ήταν αυτός που το διάλεξε.

Αρχικά είχε βάλει στο μάτι ένα άλλο δαχτυλίδι 11 καρατίων, η αξία του όμως ξεπερνούσε το 1 εκατομμύριο ευρώ και δεν ήθελαν να το διακινδυνεύσουν για λόγους ασφαλείας.

Οσο για την Ζέτα έδωσε μόνη της την απάντηση στην κάμερα της εκπομπής "10 με 1 μαζί" :«Είναι τυχαίο γεγονός! Το μονόπετρο που φοράω δεν είναι πρόταση γάμου, απλά διαφήμιση γνωστού οίκου»,

Ο Γιάννης Λάτσιος είχε αναλάβει χθες τον ρόλο του καρφιού, καθώς λίγο αργότερα μετά την εμφάνιση της Νάντιας Μπουλέ, που χόρεψε το τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη "Το καλύτερο ψέμα" προσπάθησε για μία ακόμη φορά να πειράξει τη Ζέτα Μακρυπούλια. "Ωραίο τραγούδι αυτό Ζέτα, δεν το σχολίασες;" είπε εκείνος και εκείνη για μία ακόμη φορά συνέχισε να χαμογελάει.

Παρά το γεγονός βέβαια ότι το μονόπετρο της Ζέτας Μακρυπούλια και τα πειράγματα του Γιάννη Λάτσιου έκλεψαν την παράσταση, ο Τρύφωνας Σαμαράς ήταν για μία ακόμη φορά ο απόλυτος σταρ του Dancing.

Με μαλλί κότσο και φράκο ο εθνικός μας πλέον κομμωτής έδειξε ότι ήρθε για να μείνει στην πρώτη γραμμή της σόουμπιζ. Και όπως είπε, ο χθεσινός χορός του ταίριαζε γιατί έβγαζε από μέσα του... μία κυρία στο χαρέμι!