μέχρι κεραίας

@Είναι κάτι ώρες, που της τα συγχωρείς όλα της τηλεόρασης. Τα σκουπίδια της, τα πρωινάδικα, τις ατέλειωτες ώρες της μιζέριας της, τις φωνές, όλο αυτό το ατάλαντο μείγμα, που σου παίρνει τα αυτιά. ΟΛΑ.
@Είναι κάτι ώρες, που της τα συγχωρείς όλα της τηλεόρασης. Τα σκουπίδια της, τα πρωινάδικα, τις ατέλειωτες ώρες της μιζέριας της, τις φωνές, όλο αυτό το ατάλαντο μείγμα, που σου παίρνει τα αυτιά. ΟΛΑ. Και αυτή η ώρα ήταν χθες βράδυ, η ώρα που ξεκίνησε το «Νησί». Σπάνια έχουμε δει μια τέτοια σειρά στην τηλεόραση. Κάτι αχνά θυμάμαι από τη δεκαετία του 80. «Η αστροφεγγιά» , η «Δασκάλα με τα χρυσά μάτια» του Κώστα Αριστόπουλου, να μεταφέρονται από το βιβλίο και να έχουν ατμόσφαιρα και εξαιρετικές ερμηνείες….

@Συνήθως από το πρώτο επεισόδιο δεν κρίνεις ένα σήριαλ, αλλά τι να περιμένεις εδώ για να καταλάβεις ότι έχουμε μπροστά μας, μία από τις ωραιότερες και πιο συγκινητικές ιστορίες, που στοίχειωσαν στο πετσί του Έλληνα και πόνεσαν πολύ. Τη Σπιναλόγκα, παιδιά σαν είμαστε, τη γνωρίσαμε από τον Κρητικό συγγραφέα Θέμο Κοριάρο, που απέδωσε συγκλονιστικά τη ζωή εκεί στο νησί όσων είχαν την καταραμένη αρρώστια. Α, μπορούσε να είχε γίνει σήριαλ, πολλά χρόνια νωρίτερα, αλλά η τυχερή ήταν η Αμερικανίδα συγγραφέας που βλέπει τώρα το βιβλίο της να γίνεται μπεστ σέλλερ και στην Αμερική….

@Η Κατερίνα Λέχου, ζει την συγκλονιστικότερη στιγμή της τηλεοπτικής της καριέρας, αποδεικνύοντας ότι είχε πολύ περισσότερες δυνατότητες από το «Είσαι το ταίρι μου». Για τον Μάινα τα ξέραμε. Είχε δώσει πολλά δείγματα. Δεν υπάρχει ηθοποιός που υστερεί με τον μικρό Δημήτρη να είναι αληθινή αποκάλυψη. Να ευχαριστούμε το θεό της τηλεόρασης, που έφερε στην μικρή οθόνη το Νησί….

@Και τώρα να επανέλθουμε στην γκρίζα πραγματικότητα! Νέο πρωινό ( μου ) με άγχος και αγωνία από το ζευγάρι των παρουσιαστών. Μοντέρνο σκηνικό, αλλά θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τι ψάρια θα πιάσει σε μια- δυο βδομάδες. Πάντως κενό χώρο να… τρυπώσει, βρήκε!

@Και φάνηκε αυτό από τις αγωνιώδεις προσπάθειες των απέναντι. Στον ΑΝΤ-1 μέχρι τον Γιάννη Λάτσιο επιστράτευσαν να μιλήσει για το τίποτα, ενώ η πρώην συμβία του υποχρεώθηκε να «τα βρει» ακόμα και με την Κατερίνα Ζαρείφη, που φωνάζει, ουρλιάζει και γελάει διαρκώς και συνήθως άνευ λόγου…

@Μόνο μελανό σημείο το κάλεσμα της Τατιάνας στη νέα εκπομπή. Τι έχει να μας πει άλλο η Τατιάνα? «Ο Νίκος με στήριξε». Δηλαδή άμα δεν σε στηρίξει ο άνδρας σου ποιος θα σε στηρίξει. Πάλι μας αποστόμωσες…

@Όλα τα λεφτά ήταν νομίζω αυτό το τριήμερο, ποιος Γιούνγκερ και αηδίες- ο ρεπόρτερ Τσίλι που κυνηγούσε την λαίδη Gaga στα στενά της Μυκόνου. Περιμέναμε και εμείς με αγωνία τις αποκλειστικές δηλώσεις της λαίδης από το ΣΤΑΡ, που τις διαφήμιζε ωσάν να ανακάλυψε πετρέλαιο, αλλά αντί αυτού είδαμε τις αποκλειστικές δηλώσεις του ρεπόρτερ Τσίλι , με το ανεπανάληπτο «Ει, lady gaga don’t call me Alexantro». Απίστευτη σκηνή….

@Και βέβαια νομίζω η δήλωση παίχτριας του Big Brother «το δυνατό μου σημείο είναι τα οπίσθιά μου», μας επαναφέρει πλήρως στην πραγματικότητα. Εύγε νέα μου! Σε πρώτη ευκαιρία να μας πεις και το αδύνατο σημείο. Δεν μπορεί κάποιο θα έχεις. Εκεί στο μέρος του μυαλού. Για ψάξε…