Quantcast

Με την ασφάλεια ενός παγκόσμιου Ομίλου αγκαλιάζει η HSBC τους Έλληνες καταθέτες

Σε μια ευμετάβλητη και δύσκολη χρονιά για προβλέψεις, οι Έλληνες καταθέτες  νιώθουν έντονα την ανάγκη να αισθανθούν ασφαλείς με το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα που θα επιλέξουν
Σε μια ευμετάβλητη και δύσκολη χρονιά για προβλέψεις, με το Ελληνικό χρέος να παραμένει αστάθμητος παράγοντας εξελίξεων παγκοσμίως, ιδιαίτερα οι Έλληνες καταθέτες, νιώθουν έντονα την ανάγκη να αισθανθούν ασφαλείς με το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα που θα επιλέξουν να διαχειριστεί τα χρήματά τους.
 
Η HSBC με το Wealth Management να αποτελεί στην Ελλάδα στρατηγικό κομμάτι της Λιανικής Τραπεζικής, μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της, όλα τα προνόμια ενός παγκόσμιου Ομίλου, με το αίσθημα ασφάλειας που της δίνει ένα από τα υψηλότερα Credit Ratings (AA) και η μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία στην Ευρώπη.

Με επιτελείο σε 87 χώρες, η HSBC αναπτύσσει συνεχώς νέα επενδυτικά προϊόντα, εκμεταλλευόμενη τις διεθνείς θετικές συγκυρίες της κάθε χρονικής στιγμής.

Για τον Φεβρουάριου, βλέποντας με αισιοδοξία την αμερικάνικη μετοχική αγορά, η HSBC δημιούργησε το νέο προϊόν 5ετούς διάρκειας «US EQUITIES», κατάθεση Εγγυημένου Κεφαλαίου στη λήξη, με μέγιστη μεικτή συνολική απόδοση που αγγίζει το 35% για καταθέσεις σε Eυρώ και Δολάριο ΗΠΑ και ελάχιστη μεικτή εγγυημένη απόδοση στη λήξη 5%.

Η υποκείμενη αξία είναι δέκα από τις πιο σημαντικές μετοχές υψηλής κεφαλαιοποίησης που διαπραγματεύονται σε Χρηματιστήρια των ΗΠΑ.