«Ζητείται» εισαγγελέας για το Ελληνικό

Η οικονομική ζημιά του Δημοσίου από τους απαράδεκτους χειρισμούς που έγιναν τα τελευταία χρόνια – 5 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αντιδρούν στις υπόγειες μεθοδεύσεις – Οι καταγγελίες της ευρωβουλευτού Σοφίας Σακοράφα.
Του ΚΑΣΣΙΑΝΟΥ ΤΖΕΛΗ

Αναταράξεις σε κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η παραδοχή του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου στη Βουλή ότι θα ολοκληρωθεί η διαδικασία για την παραχώρηση του Ελληνικού στη Lamda Development (συμφερόντων Σπύρου Λάτση) έως τον Σεπτέμβριο και ταυτόχρονα θα χορηγηθεί άδεια καζίνο.

Βουλευτές και στελέχη του κόμματος καλούν την κυβέρνηση να παραμείνει πιστή στις αρχικές της εξαγγελίες, να ακυρώσει τη συμφωνία και να επαναπροκηρύξει τον διαγωνισμό.

Πάντως, η κυβέρνηση έχει ήδη προϋπολογίσει την είσπραξη 345 εκατ. ευρώ ως πρώτη δόση από τη συμφωνία, για φέτος, σύμφωνα με τον κρατικό Προϋπολογισμό, ενώ το ΤΑΙΠΕΔ διαπραγματεύεται αυτή τη στιγμή οριακές αλλαγές στο σχέδιο που υπέβαλε η Lamda.

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Realnews, καθώς και τις καταγγελίες της ευρωβουλευτού Σοφίας Σακοράφα.

 

«Πλήρης υποταγή της κυβέρνησης στην οικογένεια Λάτση» - Οι καταγγελίες της ευρωβουλευτού, Σοφίας Σακοράφα