«Αν έρθει ως κατεπείγον, δεν το ψηφίζω»

«Τι λόγο ύπαρξης έχουμε οι βουλευτές; Τότε να πούμε ότι έχουμε ολιγαρχία» τόνισε ο Θ. Ρομπόπουλος (VIDEO).
«Αν έρθει ως κατεπείγον δεν το ψηφίζω» ξεκαθάρισε σήμερα ο Θωμάς Ρομπόπουλος, ένας από τους 16 βουλευτές που υπογράφουν την ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι υπάρχει χρόνος να συζητηθεί και είπε: «Τι λόγο ύπαρξης έχουμε εμείς οι βουλευτές; Δεν έχουμε τρεις μέρες; Δεν δέχομαι να αποφασίζουν άλλοι για εμένα. Τότε να πούμε ότι έχουμε ολιγαρχία να τελειώνουμε. Δεν μπορώ να ψηφίσω κάτι που δεν ξέρω τι είναι. Ήδη το κάναμε δύο φορές».

Όταν ρωτήθηκε στην πρωινή εκπομπή του Mega τι θα κάνει, αν η κίνηση του να μην το ψηφίσει οδηγήσει σε εκλογές, είπε: «Ας γίνουν εκλογές. Εδώ έχουμε δημοκρατία. δεν έχουμε ολιγαρχία».Από τη πλευρά της η Όλγα Ρενταρή, που επίσης υπογράφει τη σχετική επιστολή, υπογράμμισε το πρωί στον ΑΝΤ1 ότι η κυβέρνηση πρέπει να «μας εξηγήσει τι θα αποδώσουν τα νέα μέτρα και τι απέδωσαν αυτά που πήραμε μέχρι σήμερα».

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Alter υπογράμμισε ότι μέσω της επιστολής: «Ζητάμε να γίνουν συγκεκριμένα πράγματα. Δεν ξέρω τι θα γίνει αν δεν γίνουν αυτά». Ο βουλευτής εκτίμησε ότι τελικά θα γίνει η σύγκλιση των οργάνων του κόμματος για να υπάρξει συζήτηση.