Quantcast

Βενιζέλος προς Τσίπρα: Ακόμα περιμένω την εξεταστική

(VIDEO) Σφοδρή επίθεση εναντίον του Α. Τσίπρα εξαπέλυσε ο Ευ. Βενιζέλος τόσο για την πρόταση δυσπιστίας όσο και για το θέμα των ναυπηγείων.
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης χαρακτήρισε «ανεύθυνη την στάση» του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε πως με την πρόταση μομφής που κατέθεσε η αξιωματική αντιπολίτευση ομολογεί το πολιτικό του αδιέξοδο.



«Οι βουλευτές των δύο κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση μεταφέρουν την αγωνία την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια της κοινωνίας. Αυτή η πρόταση δυσπιστίας κατατέθηκε παραμονές της ανάληψης της προεδρίας της Ε.Ε. και έρχεται και η υπονόμευση της χώρας σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ο ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει για μία ακόμα φορά την ταύτισή του με την ΑΝΕΛ και την ώσμωση με την Χρυσή Αυγή» είπε ο Ευ. Βενιζέλος.



Ο Ευ. Βενιζέλος αναφέρθηκε και στο θέμα των ναυπηγείων κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν έχει καταθέσει ακόμα την πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής που έχει προαναγγείλει «Περιμένουμε 25 ημέρες να την καταθέσετε. Η πράξη του συκοφάντη είναι μια πράξη άτιμη σύμφωνα με το ποινικό δίκαιο. Ελάτε να δούμε πόσα πίδια πιάνει ο σάκος. Ελάτε να δούμε ποια συμφέροντα κρύβονται πίσω από τα υποβρύχια και τα ναυπηγεία, όπως πρώην στελέχη μυστικών υπηρεσιών και ορισμένα ΜΜΕ»

Από το στόχαστρο του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ δεν ξέφυγε και ο Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ για την στάση που θα κρατήσει στην ονομαστική ψηφοφορία «Υπάρχει και πρόταση του «παρών» αλλά για να στηρίξεις έμμεσα την κυβέρνηση ποιο πλαίσιο στηρίζει; Παρών σε τι;» αναρωτήθηκε ο Ευ. Βενιζέλος.