Βολές Π.Οικονόμου κατά Μνημονίου

Την καταγγελία του Μνημονίου ζητά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παντελής Οικονόμου ως τον μοναδικό δρόμο για την έξοδο από την κρίση.
Να καταγγελθεί το Μνημόνιο ζητά ο Παντελής Οικονόμου. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, τόνισε ότι ο μόνος τρόπος για έξοδο από την κρίση είναι να μπορέσει η χώρα μας να καταγγείλει τη σύμβαση του Μνημονίου, καθώς όπως είπε «έχει φτιάξει ένα καταστροφικό πρόβλημα χρέους» και ο «λογαριασμός δεν βγαίνει». 

«Το Μνημόνιο δεν είναι επιδεκτικό ούτε στην επικαιροποίηση ούτε στην αναθεώρηση, διότι δεν οδηγεί σε λύση. Έλυσε μεν το πρόβλημα του δανεισμού, αλλά έχει φτιάξει ένα καταστροφικό πρόβλημα χρέους. Υπήρχε πρόβλημα χρέους αλλά το έκανε μη διαχειρίσιμο. Η μόνη λύση την οποία μπορεί η κυβέρνηση να κάνει είναι να καταγγείλει την δανειακή σύμβαση και να ζητήσει ένταξη στον μηχανισμό στήριξης που προβλέπεται να ξεκινήσει να λειτουργεί το 2013», τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ο οποίες ζητά ενέργειες από την κυβέρνηση.