Δ. Καμμένος στον realfm: Δεν θα μπω σε αριστερόμετρο με τον κάθε Κούλογλου ή τους «53»

Aυτοί κάνουν αριστεριές για να συσπειρωθούν και να υπάρχουν αυτή τη στιγμή, είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος μίλησε στον realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.
 
"Όταν έρχεται κάποιος κ. Κούλογλου και λέει τον Σεπτέμβρη να λήξει η συνεργασία, εγώ είπα ότι η δήλωση του κ. Κούλογλου ήταν κουλή, ήταν επικίνδυνη γιατί ζήτησε εκλογές πρακτικά. Εγώ πάντοτε απαντώ", είπε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και συμπλήρωσε:

"Δεν θα μπω σε αριστερόμετρο να συγκριθώ με τον κάθε Κούλογλου ή με κάθε έναν από τους 53. Γιατί αυτοί κάνουν αριστεριές για να συσπειρωθούν και να υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Δεν ασχολούμαστε, κοιτάμε τη δουλειά μας, τι θα κάνουμε με τα δύο παλικάρια που είναι απέναντι, με την τουρκική προκλητικότητα, με το Σκοπιανό, με την οικονομία. Έχουμε πολύ δουλειά".

Ερωτηθείς για τις τελευταίες δηλώσεις του Π. Καμμένου για τους Ελληνες στρατιωτικούς, το στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τόνισε:

"Ο Πάνος αυτή τη στιγμή έχει ένα στρες, καλώς εννοούμενο, διότι αυτοί οι δύο αξιωματικοί είναι παιδιά του. Υπάρχει ένα άγχος, υπάρχει μια αγωνία μεγάλη για τα παιδιά. Κάποιες φορές διαφωνώ στο επίπεδο του πρωθυπουργικού γραφείου να λέει τον αντίπαλο πρόεδρο της Τουρκικής Δημοκρατίας στο επίπεδο δελτίου τύπου 'Σουλτάνο'. Αμέσως πήραμε απάντηση ότι έχει χάσει την ψυχραιμία της και τη σοβαρότητα της η ελληνική κυβέρνηση. Μην του δίνουμε ψωμί αυτή τη στιγμή δεν χρειάζεται".

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και ακούστε το ηχητικό

ΠΗΓΗ: enikos.gr

Δ. Καμμένος: Να πέσουν οι τόνοι απέναντι στον Ερντογάν