Εκτός ΔΗΜΑΡ ο Μιχελογιαννάκης

(VIDEO) Την πρόθεση του να μην ανήκει πια στην ΚΟ της ΔΗΜΑΡ παραμένοντας όμως ανεξάρτητος βουλευτής ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης.
Την πρόθεση του να μην ανήκει πια στην ΚΟ της ΔΗΜΑΡ παραμένοντας όμως ανεξάρτητος βουλευτής ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

Ο ίδιος γνωστοποίησε ότι έχει αποστείλει σχετική επιστολή στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη και της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη ενώ ερωτηθείς για τα σχέδια του στο μέλλον εμφανίστηκε «ανοιχτός» προς ένταξη σε οποιαδήποτε προσπάθεια δημιουργίας ενός αριστερού πατριωτικού κινήματος. Βαθύτερος στόχος του, είπε, είναι ο δημοκρατικός σοσιαλισμός τονίζοντας ότι έχει πολλούς συνομιλητές σε κόμματα και κινήσεις της Αριστεράς.

Νωρίτερα ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής είχε τεκμηριώσει την απόφαση του με συγκεκριμένα παραδείγματα καταπάτησης του προγράμματος της ΔΗΜΑΡ και της προγραμματικής συμφωνίας της κυβέρνησης ενώ είχε καταγγείλει τον πρωθυπουργό για ελλιπή διαπραγμάτευση στο εξωτερικό.