Επιβεβαιώνει ο Π. Παυλόπουλος ότι ο Καραμανλής ήταν στο στόχαστρο

Επιβεβαίωσε ο Π. Παυλόπουλος ότι υπήρχε έγγραφο της ΕΥΠ που προειδοποιούσε για σχέδιο δολοφονίας του Κ. Καραμανλή, αλλά και ότι ο πρώην πρωθυπουργός το γνώριζε.
Επιβεβαίωσε ο Προκόπης Παυλόπουλος ότι υπήρχε έγγραφο της ΕΥΠ που προειδοποιούσε για σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή, αλλά και ότι ο πρώην πρωθυπουργός το γνώριζε.

Μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου ο πρώην υπουργός υπογράμμισε ότι δεν μπορεί να σχολιάσει το δημοσίευμα, όμως, πρόσθεσε: «Το περιεχόμενο του εγγράφου και το δημοσίευμα μιλούν για την ουσία και πώς αξιολογήθηκε τότε το συγκεκριμένο περιστατικό».

Όταν ρωτήθηκε αν ο κ. Καραμανλής είχε ενημέρωση για το θέμα είπε: «Όταν υπάρχουν έγγραφα αυτού του είδους ενημερώνονται εκείνοι που πρέπει να ενημερωθούν. Υπάρχει το απόρρητο. Το πώς και γιατί διέρρευσε είναι δημοσιογραφική επιτυχία».

Σχετικά με την κυβέρνηση συνεργασίας και τα όσα έγιναν την περασμένη εβδομάδα μεταξύ του Γιώργου Παπανδρέου και του Αντώνη Σαμαρά ο κ. Παυλόπουλος επεσήμανε: «Κατά την εκτίμηση μου ήταν μπλόφα. Την ευθύνη για μη συγκρότηση τη φέρει ο κ. Παπανδρέου».

Όπως είπε, ο κ. Σαμαράς περίμενε τηλεφώνημα από τον κ. Παπανδρέου ώστε να συναντηθούν και να προχωρήσουν παραπέρα.


Ακούστε τι είπε ο κ. Παυλόπουλος στον Realfm 97,8