Quantcast

Γ. Μανώλης: Αν παραιτηθεί της ασυλίας θα του κάνω μήνυση

Στα άκρα οδηγείται η κόντρα του πρώην στελέχους των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τον πρόεδρο του κόμματος. «Αν ο κ. Καμμένος δηλώσει αύριο ότι παραιτείται της βουλευτικής ασυλίας εγώ θα του κάνω μήνυση», είπε στον realfm 97,8 ο Γιάννης Μανώλης.
Στα άκρα οδηγείται η κόντρα του πρώην στελέχους των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τον πρόεδρο του κόμματος. Μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου ο Γιάννης Μανώλης χαρακτήρισε συκοφαντίες τα λεγόμενα του Πάνου Καμμένου ότι ήταν έμμισθος υπάλληλος, ενώ απείλησε με προσφυγή στη δικαιοσύνη.

«Κάνω τον σταυρό μου... Εμαθα ότι ήμουν έμμισθος υπάλληλός του. Δεν το ήξερα μέχρι τώρα. Βέβαια αυτός έχει την ασυλία να έχετε υπόψη σας, εγώ δεν έχω καμιά ασυλία», είπε ο κ. Μανώλης. Και πρόσθεσε: «Αυτά που ακούω και για άλλους ότι είναι έμμισθοι κ.λπ είναι συκοφαντίες κι αν ο κ. Καμμένος δηλώσει αύριο ότι παραιτείται της βουλευτικής ασυλίας εγώ θα του κάνω μήνυση. Ας μου κάνει αυτός μήνυση για το non paper που είπα, εδώ απειλούσε ότι θα έκανε στον πρόεδρο της δημοκρατίας και δεν έκανε».

Ο,τι έπαθα με τον Σαμαρά το έπαθα και με τον Καμμένο

Ο κ. Μανώλης τοποθετήθηκε και με αφορμή τα λεγόμενα του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ περί επιστροφής του στη Νέα Δημοκρατία. «Αν ήθελα να μείνω στη ΝΔ και ξέρετε και τη σχέση με τον Σαμαρά που είχα θα είχα μείνει και πιθανότατα θα ήμουν και υπουργός. Εγώ δεν έφυγα για να γυρίσω. Σε μνημόνιο και σε τέτοια πράγματα δεν γυρίζω. Ο,τι έπαθα με τον Σαμαρά δυστυχώς, που έπαθε μια μετάλλαξη, τον γνώριζα βέβαια τον χαρακτήρα του Πάνου Καμμένου δεν έπεσα από τα σύννεφα, το έπαθα και τώρα», είπε στον realfm 97,8 ο κ. Μανώλης.

Και πρόσθεσε: «Δηλαδή θεώρησα ότι πάμε σε ένα κίνημα, για να κάνουμε μια προσπάθεια, βλέπω ότι αυτή η προσπάθεια δεν περπατά. Δεν μπορεί να λειτουργήσει ανάλογα πως κοιμάται ο Πάνος Καμμένος το βράδυ...»

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ