Η ΝΔ προτείνει για πρόεδρο του ΕΣΡ τον Αθ. Κουτρομάνο

Τον τέως πρόεδρο του Αρείου Πάγου Αθανάσιο Κουτρομάνο προτείνει η ΝΔ για την προεδρία του ΕΣΡ, όπως γνωστοποίησε  ο Γιώργος Κουμουτσάκος.
Τον τέως πρόεδρο του Αρείου Πάγου Αθανάσιο Κουτρομάνο προτείνει η ΝΔ για την προεδρία του ΕΣΡ, όπως γνωστοποίησε με δήλωσή του ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Η δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ:

Οι αυταρχικές μεθοδεύσεις της Κυβέρνησης, με όχημα τον αντισυνταγματικό νόμο Παππά, για τη χειραγώγηση της Ενημέρωσης, οδήγησαν σε αδιέξοδο. Το αδιέξοδο αυτό πρέπει να αρθεί.

Γι’ αυτό, η Νέα Δημοκρατία δημοσιοποίησε, από χθες πρόταση Νόμου, που σέβεται τη συνταγματική τάξη, διασφαλίζει την πολυφωνία, αποκλείει το “μαύρο”, προστατεύει τις θέσεις εργασίας στα Μ.Μ.Ε. και φέρνει χρήματα στα δημόσια ταμεία.

Σήμερα, κάνει ένα ακόμα υπεύθυνο βήμα για την άρση του αδιεξόδου. Προτείνει για τη θέση του Προέδρου του Ε.Σ.Ρ. τον κ. Αθανάσιο Κουτρομάνο. Τέως Πρόεδρο του Αρείου Πάγου.

Πρόκειται για πρόσωπο με απόλυτα διαφανή δημόσια πορεία, εγνωσμένου κύρους και ευρύτατης αποδοχής, στο οποίο μπορούν να συμφωνήσουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις.

Η πρόταση Νόμου που παρουσιάσαμε η οποία καταργεί το νόμο Παππά και η υποψηφιότητα του κ. Κουτρομάνου επιβεβαιώνουν έμπρακτα τη συμβολή της Νέας Δημοκρατίας για λύση.

Είναι η προϋπόθεση για να μπει οριστικό τέλος στη σημερινή νοσηρή κατάσταση και στα αδιέξοδα που προκάλεσε η Κυβέρνηση.

Εννοείται ότι η επαναφορά της θεσμικής τάξης με την κατάργηση των προβληματικών διατάξεων του νόμου Παππά, προηγείται της επιλογής των προσώπων που θα συγκροτήσουν το Ε.Σ.Ρ.».

ΝΔ: Πρόταση που μπορεί να στηριχθεί από όλες τις πολιτικές δυνάμεις ο Αθ. Κουτρομάνος

Κουμουτσάκος στον realfm 97,8 για ΕΣΡ: Οι μεθοδεύσεις της κυβέρνησης οδήγησαν στο απόλυτο αδιέξοδο

Μεϊμαράκης: Είναι ώρα να επανεξετάσουμε τη στάση μας

Νέο ραντεβού την Πέμπτη για τη συγκρότηση του ΕΣΡ

Γεροβασίλη για ΕΣΡ: Η ΝΔ να ανταποκριθεί στον θεσμικό της ρόλο