Quantcast

Ήρθαν στα χέρια στη Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ

Άναψαν τα αίματα στην Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ. Δύο μέλη διαπληκτίστηκαν έντονα την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση του κομματικού οργάνου (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ)
Απουσία του Πρωθυπουργού δύο μέλη του ΠΑΣΟΚ ήρθαν στα χέρια μέσα στην αίθουσα που διεξαγόταν η Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ.

Ο Γραμματέας της Τ.Ο Παλικής Κεφαλλονιάς Παναγής Βλάχος ανέβηκε στο βήμα και εξέφρασε την απογοήτευσή του, καθώς όπως είπε «περίμενε από τον Πρωθυπουργό να ζητήσει στην ομιλία του μία συγνώμη». Η φράση αυτή «άναψε τα αίματα» και τα μέλη που βρισκόντουσαν εκείνη την ώρα στην αίθουσα του ζήτησαν επιτακτικά να ανακαλέσει ενώ ο Γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ Β. Έξαρχος του είπε να ολοκληρώσει την ομιλία του.

Η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε επικίνδυνα και ένα από τα μέλη του κινήματος πήγε να του ζητήσει τον λόγο. Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και εκεί άρχισε να χάνεται και έλεγχος. Μάταια ο Βασίλης Έξαρχος ζητούσε από το μικρόφωνο να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ



Νωρίτερα υπήρξαν αντεγκλήσεις και βαριές κουβέντες από μικροφώνου μεταξύ των μελών του ΠΑΣΟΚ που ζητούσαν από τον ομιλητή να ανακαλέσει τα όσα είπε για την στάση που ακολουθεί ο Πρωθυπουργός απέναντι στην οικονομική κρίση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ