Καρατζαφέρης στον realfm: Αρχηγός της βάσης της ΝΔ είναι ο Άδωνις, προσπαθούν να του κόψουν τα πόδια

Τύποις αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είπε ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού.
Ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας στον reafm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λέγοντας ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ο αρχηγός της βάσης της Νέας Δημοκρατίας.
Συγκεκριμένα ο Γιώργος Καρατζαφέρης ανέφερε:

«Η Νέα Δημοκρατία έχει δυο αρχηγούς. Ο ένας αρχηγός είναι αυτός που υπάρχει, ο τύποις αρχηγός του κόμματος και υπάρχει και ο αρχηγός της βάσης της Νέας Δημοκρατίας. Αρχηγός της βάσης της Νέας Δημοκρατίας είναι ο Αδωνις. Πιστεύω, λοιπόν, επειδή το συνειδητοποίησαν κάποιοι θέλουν να του κόψουν τα ποδάρια, έδωσαν τροφή σε οικία μέσα ενημέρωσης και γραφίδες να τον στοχοποιήσουν και αυτή τη στιγμή η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στον άχαρο ρόλο να προσπαθεί να κόψει τα ποδάρια του Νο2, ίσως ουσία Νο1 της Νέας Δημοκρατίας».

Στο ερώτημα τι θα κάνει στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση ο κ. Καρατζαφέρης είπε: «Στις επόμενες εκλογές θα είμαστε παρόντες. Συζητάμε για κάτι ευρύτερο, κάτι το οποίο να αποτελεί και κίνητρο ή ακόμα και μαγνήτη των αδιαφόρων. Γιατί αυτή τη στιγμή όλοι μετράνε με τις ψήφους των κομμάτων. Μα, το 50% δεν ψήφισε στις τελευταίες εκλογές. Αυτό το 50% πρέπει να κινητοποιήσουμε, αυτό πρέπει να γοητεύσουμε για να προχωρήσουμε».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.