Quantcast

Κύκλοι Σαμαρά: Δεν υπάρχει δήλωση για τον Μεϊμαράκη

Τι απαντά το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού στα όσα ανέφερε «στον ενικό» και τον Νίκο Χατζηνικολάου ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης.
Λίγες ώρες μετά τη δημόσια τοποθέτηση του Ευ. Μεϊμαράκη, μέσα από την εκπομπή «στον ενικό» και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ότι θα ανακαλέσει την απόφαση του να παραιτηθεί, στην περίπτωση που ο Αντώνης Σαμαράς διαψεύσει τις διαρροές που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας και σύμφωνα με αυτές ζητούσε την παραίτησή του, το μεσημέρι της Τρίτης κύκλοι προσκείμενοι στον πρώην πρωθυπουργό ανέφεραν χαρακτηριστικά:
 
«Εμείς έχουμε διευκρινίσει από την αρχή ότι δεν υπάρχει δήλωση. Η εφημερίδα Εθνος και η ίδια έγραψε σήμερα πως δεν αναφερόταν σε καμία δήλσωση Σαμαρά άρα ποια δήλωση να διαψεύσει;».

Μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και στο Star ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ είχε πει: «Αν ο κ. Σαμαράς κάνει δήλωση σήμερα και πει ότι οι διαρροές στο "Έθνος" δεν τον εκπροσωπούν, δεν θα παραιτηθώ. Αυτός που με πρότεινε, δεν με διόρισε, αυτός αίρει την εμπιστοσύνη του εγώ οφείλω με την δημοκρατική ευαισθησία μου να παραιτηθώ. Εάν ο κ. Σαμαράς είχε ξεκαθαρίσει ότι είναι μία διαρροή που δεν τον αντιπροσωπεύει τότε δεν θα έλεγα τίποτα», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ. Παράλληλα, αναρωτήθηκε «αφού ο κ. Σαμαράς γνώριζε την εταιρεία τότε γιατί μου επιτέθηκε;».