«Μόνο ο Σαμαράς επιθυμεί να γίνουν εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου»

Υπάλληλο συγκεκριμένης πολίτικης που υπαγορεύεται από εξωελλαδικές δυνάμεις χαρακτήρισε τον Λ. Παπαδήμο ο Στ. Παπαθεμελής, μιλώντας στον real fm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.
Υπάλληλο μιας συγκεκριμένης πολίτικης που υπαγορεύεται από εξωελλαδικές δυνάμεις χαρακτήρισε τον Λουκά Παπαδήμο ο Στέλιος Παπαθεμελής, μιλώντας στον real fm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Είναι ευπρεπής, καλοστημένος, καλοσυνάτος και υπάλληλος μιας συγκεκριμένης πολίτικης που υπαγορεύεται ακόμα και στις λεπτομέρειες από εξωελλαδικές δυνάμεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαθεμελής.

Αναφερόμενος στο θέμα της ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης εκτίμησε ότι «ο μόνος από το πολιτικό προσωπικό που επιθυμεί να γίνουν οι εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου είναι ο Αντώνης Σαμαράς» και σημείωσε ότι επιδιώκεται μια παράταση του βίου αυτής της κυβέρνησης, καθώς με αυτήν γίνεται καλά η δουλειά.

«Το να έχουμε κυβέρνηση κατ΄ εικόνα και καθ’ ομοίωσιν Παπαδήμου είναι δεδομένη πρόθεση των εξωελλαδικών δυνάμεων», πρόσθεσε ο κ. Παπαθεμελής.


Ακούστε τι είπε ο κ. Παπαθεμελής στον real fm 97,8