Μπακογιάννη: Θα δώσουμε όσες άδειες χωράει το φάσμα

Μιλώντας στον realfm 97.8, η πρώην υπουργός χαρακτήρισε «αντισυνταγματικό» τον νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες. Τι είπε για τα σχέδια της ΝΔ, εφόσον εκλεγεί κυβέρνηση.
Μιλώντας στον realfm 97.8 και την Κάτια Μακρή, η Ντόρα Μπακογιάννη χαρακτήρισε «αντισυνταγματικό» τον νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Πρώτον και κατά την άποψή μας και κατά την άποψη οποιουδήποτε διαθέτει δυνατότητες ανάγνωσης, αυτός ο νόμος είναι αντισυνταγματικός», ανέφερε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, προσθέτοντας:

«Δεύτερον, αποφασίζει ότι μειώνει τον αριθμό των αδειών σε τέσσερις. Και γιατί τέσσερις, αφού είναι βέβαιο ότι όλοι οι ισχυρισμοί ότι δεν χωράνε είναι αηδίες; Το “τέσσερις” σημαίνει ότι σήμερα βρίσκονται κανάλια, τα οποία λειτουργούν, έχουν εργαζόμενους, τα οποία κανάλια θα κλείσουν, οι εργαζόμενοι θα απολυθούν και θα απολυθούν χωρίς αποζημίωση από μία κυβέρνηση της Αριστεράς».

«Τρίτον», συνέχισε η πρώην υπουργός, «τι θα κάνουμε εμείς; Πρώτον, θα ακυρώσουμε τον νόμο Παππά. Δεύτερον, θα περιμένουμε την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, η απόφαση θα έρθει και θα επιβεβαιώσει, κατά την άποψή μας το παράνομο της όλης κατάστασης που υπάρχει σήμερα».

«Από εκεί και μετά, θα προχωρήσουμε στο να δώσουμε άδειες με συγκεκριμένο τίμημα, το οποίο θα πληρωθεί από τους καναλάρχες και θα δώσουμε όσες άδειες χωράει το φάσμα», σημείωσε η ίδια.


ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97.8 Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ


Αδωνις στον realfm 97,8 για τηλεοπτικές άδειες: Ενα προγενέστερο λάθος δεν διορθώνεται με χειρότερο