Quantcast

Μπαράζ επιθέσεων σε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ - Στο «στόχαστρο» και ο Σ. Ξυνίδης

Μετά τις φραστικές επιθέσεις που δέχθηκαν η Σ.Μερεντίτη και ο Γ.Κουτσούκος σειρά είχε ο Σ. Ξυνίδης (VIDEO).
Σε κομματική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη, αργά το απόγευμα της Δευτέρας, ο υφυπουργός Ανάπτυξης δέχθηκε φραστική επίθεση από «Αγανακτισμένους» πολίτες την ώρα που εισερχόταν στο κτίριο της εκδήλωσης. Μετά από τις έντονες αποδοκιμασίες η διαδικασία συνεχίστηκε κανονικά. 



Δείτε το βίντεο με τις αποδοκιμασίες εναντίον του Σ. Ξυνίδη



Στο «στόχαστρο» η Σούλα Μερεντίτη 

Σε τηλεοπτικό στούντιο εισέβαλαν το μεσημέρι της Δευτέρας οι «Αγανακτισμένοι» των Τρικάλων, διακόπτοντας την συνέντευξη της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Σούλας Μερεντίτη μην αντέχοντας άλλο, όπως φώναζαν, τα «ψέματά» τους.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alter η κυρία Μερεντίτη υποστήριξε ότι δύο ώρες πριν ξεκινήσει η εκπομπή δέχθηκε απειλητικό τηλεφώνημα. Ο άγνωστος την προειδοποίησε να ακυρώσει τη συνέντευξη. «Αποφάσισα χωρίς να το σκεφτώ ότι θα πάω. Γιατί εγώ είμαι ελεύθερος πολίτης και έχω αποφασίσει να παλεύω γι' αυτά που πιστεύω» είπε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. 







Νωρίτερα, οι «Αγανακτισμένοι» με συνθήματα «ψωμί – παιδεία – ελευθερία, η χούντα δεν σταμάτησε το `73», «Αλήτες, ρουφιάνοι πολιτικοί», και με ιαχές αποδοκιμασίας, όπως «κλέφτες κλέφτες» και προτροπής να πάρει το ελικόπτερο και να φύγει από δω, κατάφεραν να διώξουν, σύμφωνα με το trikalanews.gr, την βουλευτή από τον σταθμό.

Δείτε την αποχώρηση της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ από τον σταθμό



Οι Τρικαλινοί «Αγανακτισμένοι» επιτέθηκαν φραστικά στη κυρία Μερεντίτη κατά την αποχώρησή της, καταγγέλλοντάς την ότι εκλέχτηκε βάσει ρουσφετιών που έκανε.



Η βουλευτής φυγαδεύτηκε μισή ώρα μετά τη στιγμή της εισβολής, συνοδευόμενη από ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Στη συνέχεια, ο εκπρόσωπος της ομάδος των «Αγανακτισμένων» που πραγματοποίησαν την εισβολή, Δημήτρης Σαριγγαλάς διάβασε κείμενο με τις θέσεις τους.

Αποδοκιμασίες στην Πάτρα για τον υφυπουργό Εργασίας

Με αποδοκιμασίες και συνθήματα υποδέχθηκαν το πρωί της Δευτέρας τον Γιάννη Κουτσούκο «Αγανακτισμένοι» πολίτες της Πάτρας αλλά και συνδικαλιστές της μονάδας "Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα" στο Αίγιο.



 
Οι συγκεντρωμένοι περίμεναν τον υφυπουργό Εργασίας έξω από το «Πόρτο Ρίο» και επιτέθηκαν φραστικά εναντίον του. 



Εργαζόμενοι της ΕΒΟ Αιγίου, διαμαρτύρονται για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το εργοστάσιο των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων στο Αίγιο.



Ο υφυπουργός Εργασίας επισκέφθηκε την Πάτρα, προκειμένου να παρευρεθεί σε ενημερωτική συνάντηση που συνδιοργανώθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Υπουργείο Εργασίας, με θέμα "το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας".