Quantcast

Οργή για τον Μπεγλίτη

(VIDEO) Το σχόλιο του για την αυτοκτονία του συνταξιούχου στο Σύνταγμα έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο.
«Βροχή» πέφτουν τα αρνητικά σχόλια των χρηστών στο διαδίκτυο και τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης για τις δηλώσεις του Πάνου Μπεγλίτη αναφορικά με την αυτοκτονία του 77χρονου συνταξιούχου.

«Κάθε περίπτωση κουβαλάει το δικό της βάρος τα δικά της αδιέξοδα. Κάθε οικογένεια έχει τα δικά της προβλήματα. Κανείς δεν γνωρίζει πως έχει φτάσει σε κάθε αδιέξοδο ή σε χρεωκοπία κάθε οικογένεια. Μπορεί να σας πω πάρα πολλές περιπτώσεις και από τον νομό μου την Κορινθία. Εγώ στέκομαι πραγματικά σε αυτό το ανθρώπινο, το τραγικό και αυτό πρέπει να μας προβληματίσει όλους. Τώρα αν είχε χρέη ή δεν είχε χρέη ή αν τα’φαγαν τα παιδιά του ή αν τα’φαγε ο ίδιος και με το οτιδήποτε άλλο, σεβασμό σε αυτές τις περιπτώσεις» είπε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ ο Πάνος Μπεγλίτης, μόλις έγινε γνωστή η είδηση της αυτοκτονίας.



Ωστόσο αυτό που φαίνεται ότι έχει εξοργίζει τους χρήστες στο διαδίκτυο είναι η φράση «αν τα’φαγαν τα παιδιά του ή αν τα’ φαγε ο ίδιος».