Quantcast

Π. Καμμένος στον realfm: Είχα Δούρειους Ίππους στο κίνημα

Δούρειους Ίππους στο κόμμα του κατήγγειλε στον realfm 97.8 ο Πάνος Καμμένος κατηγορώντας τους «επαγγελματίες πολιτικούς» ότι ήθελαν να μετατρέψουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες «σε υποκατάστημα της ΝΔ».
Δούρειους Ίππους στο κόμμα του κατήγγειλε στον realfm 97.8 ο Πάνος Καμμένος κατηγορώντας τους «επαγγελματίες πολιτικούς» ότι ήθελαν να μετατρέψουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες «σε υποκατάστημα της ΝΔ».

Ο Π. Καμμένος μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και αναφερόμενος στον Γιάννη Μανώλη είπε χαρακτηριστικά: «Ηταν επαγγελματίας συνδικαλιστής, ο οποίος πληρωνόταν και ζητούσε μάλιστα, επειδή έχασε την έδρα του, να τον εξασφαλίσουν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες βγήκε και έκανε μια δημόσια επίθεση».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων λίγες ώρες μετά την εσωκομματική σύγκρουση που ξέσπασε με τους Κώστα Μαρκόπουλο και Χρήστο Ζώη, μίλησε για «Δούρειους Ίππους» και «επαγγελματίες πολιτικούς» που επί της ουσίας είχαν ως στόχο να κάνουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες «υποκατάστημα της ΝΔ»....

Ο κ. Καμμένος πάντως απέφυγε να ρίξει λάδι στη φωτιά με τους κυρίους Μαρκόπουλο και Ζώη λέγοντας πως μόνο ο Γιάννης Μανώλης έχει φύγει από το κίνημα, ωστόσο, άφησε να εννοηθεί πως στη χθεσινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας κάποιοι είχαν σχεδόν οργανώσει να τινάξουν τον αέρα τη συζήτηση για τη διοργάνωση του συνεδρίου.

Για τις αιτιάσεις ότι «φλερτάρει» με τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Καμμένος τόνισε ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές με το κόμμα του κ. Τσίπρα και στα οικονομικά πλέον αφού η Κουμουνδούρου, όπως είπε, δεν μιλά για διαγραφή χρέους.

«Αν θεωρούν κάποιοι ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα παίρνουν τον οποιοδήποτε διαγράφει ο καθένας, αν θεωρούν ότι θα μάς διαλύσουν , είναι γελασμένοι» τόνισε ο κ. Καμμένος.

Μέσα από την συχνότητα του realfm ο Π. Καμμένος έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα: «Οποιοι δεν αντέχουν να παραμείνουν σε ένα κίνημα που δεν θα είναι κεντροδεξιό, θα είναι ένα κίνημα πολιτών από όλους τους χώρους, πατριωτικό. Οποιοι δεν αντέχουν να ναι σε ένα κίνημα που δεν θα μετατραπεί σε κόμμα παλαιοκομματικό με συνδικαλισταράδες και αρχηγούς να κάνουν κουμάντα σε ομάδες εργαζομένων. Οποιοι δεν αντέχουν ότι θα είναι ένα κίνημα το οποίο δεν θα έχει μεγαλοχρηματοδότες και σχέσεις με τα συμφέροντα που θα πληρώνουν για να ασκούμε πολιτική, μπορούν να φύγουν», είπε ο κ. Καμμένος.

Και πρόσθεσε: «Ας μείνουμε εκείνοι που ξεκινήσαμε. Τελείωσε το παραμύθι. Οποιοι δεν αντέχουν να πάνε πίσω εκεί που μεγαλώσαν στα μαντριά που μάθαν να κάνουν πολιτική. Στους Ανεξάρτητους Ελληνες θα μείνουν όσοι αντέχουν να χτυπηθούμε με το μνημόνιο, να χτυπηθούμε με τα συμφέροντα, να χτυπηθούμε για την πατρίδα μας».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Γ. Μανώλης: Αν παραιτηθεί της ασυλίας θα του κάνω μήνυση

Παραιτήθηκε ο Χρήστος Ζώης

Π. Καμμένος: Η παραίτηση γίνεται αποδεκτή