Quantcast

Παραιτήθηκε ο Χρήστος Ζώης

Ο Χρήστος Ζώης κάνει λόγο για χάος, αφερεγγυότητα, υποκρισία και πολυγλωσσία...

Την παραίτησή του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες υπέβαλε ο Χρήστος Ζώης, παραθέτοντας απόσπασμα από δήλωσή του στις 19 Μαρτίου 2012, για τους λόγους που τον οδήγησαν στην ένταξή του στο κόμμα και προσθέτοντας ότι «εάν είχα μια ελαχιστότατη επιφύλαξη μετά τις χθεσινές εξελίξεις στην κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Διοικούσας Επιτροπής, σήμερα το πρωί, ακούγοντας τη συνέντευξη του προεδρεύοντος των Ανεξάρτητων Ελλήνων , εγκατέλειψα κάθε ελπίδα. Κανείς δεν μπορεί να συνομιλήσει με το «χάος», την αφερεγγυότητα, την υποκρισία και την πολυγλωσσία».

Στη δήλωσή του ο κ. Ζώης ευχαριστεί και εύχεται καλό κουράγιο στους συνεργάτες του «με τους οποίους δούλεψα 24 ώρες το 24ωρο σε συνθήκες πολιτικά και τεχνικά δύσκολες».

«Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με όλους όσοι μοιραζόμαστε όχι μόνο τις ίδιες πολιτικές απόψεις αλλά και το ίδιο πλαίσιο αρχών και αξιών», υπογραμμίζει ο κ. Ζώης και καταλήγει:

«Ο αγώνας μας είναι ιερός. Οφείλουμε να τον υπερασπιστούμε και να τον προστατέψουμε από άστοχες έως και επικίνδυνες για τη χώρα ιδέες, που είναι άγνωστο πού και πώς κυοφορούνται το τελευταίο διάστημα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ