Quantcast

«Πώς τα έκανες έτσι βρε Άκη»

"Πολιτικά το πράγμα δεν αντέχεται" τόνισε μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Θ. Πάγκαλος, αναφερόμενος στο θέμα των υποβρυχίων και προσωπικά στον Άκη Τσοχατζόπουλο.
"Πολιτικά το πράγμα δεν αντέχεται" τόνισε μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Θόδωρος Πάγκαλος, αναφερόμενος στο θέμα των υποβρυχίων και προσωπικά στον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Όταν ρωτήθηκε τι θα έλεγε στον κ. Τσοχατζόπουλο αν τον συναντούσε απάντησε: «Πώς τα έκανες έτσι βρε Άκη».

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τόνισε ότι είναι λυπημένος γιατί συναισθηματικά ήταν κοντά στον κ. Τσοχατζόπουλο και δήλωσε: «Ό,τι και να έχει κάνει. Ό,τι και να βγει εις βάρος του από τη διαδικασία, πολιτικά το πράγμα δεν αντέχεται».

Ο κ. Πάγκαλος επεσήμανε ότι παρόλο που πέρασε κάποιες ανθρώπινες στιγμές με τον παρ’ολίγο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ ποτέ δεν τον υποστήριξε.



Μάλιστα πρόσθεσε ότι στο Πεντελικό η προσπάθεια ήταν να απαλλαγεί το ΠΑΣΟΚ από τον κ. Τσοχατζόπουλο καθώς πολλά στελέχη ήταν επιφυλακτικά απέναντι του.

Όπως είπε όλοι όσοι τους εξύβριζαν τότε, θα πρέπει τώρα να κοιταχτούν στον καθρέφτη και να μεταμεληθούν, τουλάχιστον εσωτερικά.

Επεσήμανε δε, αναφερόμενος στο σκάνδαλο των υποβρυχίων, ότι όπου υπάρχουν αποδείξεις πρέπει να επιβληθούν μέτρα.

Ακούστε τι είπε ο Θόδωρος Πάγκαλος στον Realfm για τον Άκη Τσοχατζόπουλο

Τα μυστικά ραντεβού στο γραφείο του Άκη

Συναντήσεις μακριά από αδιάκριτα βλέμματα είχε με τους Γερμανούς των υποβρυχίων, στο ίδιο το πολιτικό γραφείο του, ο Ακης Τσοχατζόπουλος.

Οπως αποκαλύπτουν τα νέα ντοκουμέντα που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Real news, ο πρώην υπουργός Αμυνας συνάντησε ανώτατα στελέχη της κοινοπραξίας HDW/Ferrostaal τουλάχιστον δύο φορές πριν υπογραφεί η τελική συμφωνία αγοράς των υποβρυχίων από την ελληνική κυβέρνηση στο γραφείο του, που βρίσκεται στην οδό Ομήρου 8, στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί άκουγε τους Γερμανούς να τον ευχαριστούν που επέλεξε εκείνους, προτού καν υπογραφεί η τελική συμφωνία για την αγορά των υποβρυχίων. Επιπλέον, αστειευόταν μαζί τους για τις προσπάθειες των Γάλλων ανταγωνιστών να προωθήσουν και εκείνοι τα δικά τους υποβρύχια στο ελληνικό κράτος.