Πρωτοφανής κόντρα Ψαριανού Τσακαλώτου: Οι γερμανοτσολιάδες, η μαγκιά και το... φινιστρίνι (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γρ. Ψαριανός απευθυνόμενος προς τον Ευκλ. Τσακαλώτο υποστήριξε: «Κάποτε μας λέγατε γερμανοτσολιάδες και Τσολάκογλου. Ξέρετε, υπάρχει μια φράση του περιθωρίου που ξεκινά με το «μαγκιά» και καταλήγει στο «φινιστρίνι». Τώρα είμαστε στο «φινιστρίνι».
Κόντρα ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον βουλευτή του Ποταμιού, Γρηγόρη Ψαριανού για τους χαρακτηρισμούς «γερμανοτσολιάδες και Τσολάκογλου».

Συγκεκριμένα, ο κ. Ψαριανός κατά την τοποθέτησή του από το βήμα για το πολυνομοσχέδιο απευθυνόμενος προς τον κ. Τσακαλώτο υποστήριξε: «Κάποτε μας λέγατε γερμανοτσολιάδες και Τσολάκογλου. Ξέρετε, υπάρχει μια φράση του περιθωρίου που ξεκινά με το «μαγκιά» και καταλήγει στο «φινιστρίνι». Τώρα είμαστε στο «φινιστρίνι»».

Η τοποθέτηση Ψαριανού προκάλεσε την αντίδραση του υπουργού Οικονομικών, ο οποίος παρενέβη, προκειμένου να απαντήσει σε κριτική. «Μας αδικήσατε και τους τέσσερις που βρισκόμαστε στα υπουργικά έδρανα (σ.σ. εκτός από τον κ. Τσακαλώτο στην αίθουσα ήταν ο κ. Στ. Κοντονής, η κα Εφ. Αχτσιογλου και η κα. Θεανώ Φωτίου). Σας προκαλώ να μου δείξετε ένα βίντεο που να εμφανίζει έναν από εμάς τους τέσσερις να χρησιμοποιεί την λέξη Γερμανοτσολιάδες. Ούτε γερμανοτσολιάδες, ούτε προδότες ούτε Τσολάκογλου. Αυτές είναι ξένες λέξεις για εμάς».

Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Βουλής:


πηγή: enikos.gr