Πυρ και μανία ο Α. Γεωργιάδης: Λένε ότι πήρα 2 εκατ. ευρώ από τη Νovartis για να εφαρμοστεί το μνημόνιο – Έστησαν 3 ψευδομάρτυρες με παραμύθια της Χαλιμάς

Ο Αδωνις Γεωργιάδης, ένας από τους 10 πολιτικούς που κατονομάζονται στη δικογραφίες για τις μίζες της Novartis, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, υποστήριξε ότι είναι στημένες οι επίμαχες καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων από τον ίδιο τον πρωθυπουργό για να τον πλήξουν. (ΒΙΝΤΕΟ)
Έντονη αντιπαράθεση είχαν ο Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης και ο Γεν. Διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου για την υπόθεση της Novartis.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναρωτήθηκε αν είναι λογικό οι υπουργοί να γνωρίζουν τις καταθέσεις των μαρτύρων πριν αυτές δημοσιοποιηθούν,λέγοντας ότι εδώ και δύο εβδομάδες, υπουργοί της κυβέρνησης όπως οι Π. Πολάκης και Π. Καμμένος προαναγγέλλουν αποκαλύψεις.

Τόνισε επίσης ότι «ήρθαν ξαφνικά τρεις προστατευόμενοι μάρτυρες που μιλάνε μόνο για τα πολιτικά πρόσωπα» και οι οποίοι, όπως είπε, «δεν έχουν σχέση με την έρευνα του FBI, όπου δεν γίνεται λόγος για πολιτικά πρόσωπα».

Έκανε επίσης λόγο για «βρώμικη ιστορία» και για κίνδυνο για τη Δημοκρατία, ενώ χαρακτήρισε προϊόν φαντασίας όσα αναγράφονται για τον ίδιο.

Κατήγγειλε μάλιστα ότι «έστησαν τρεις ψευδομάρτυρες με παραμύθια της Χαλιμάς», ενώ τόνισε επιπλέον ότι «η Ελλάδα ζει ημέρες ντροπής».

Ο κ. Γεωργιάδης εμφανίστηκε βέβαιος ότι «ο Τσίπρας με τον Παπαγγελόπουλο τα έχουν οργανώσει όλα».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1