Quantcast

Στην αντεπίθεση περνά το ΠΑΣΟΚ

Στην αντεπίθεση περνά το ΠΑΣΟΚ, σηκώνοντας το γάντι λίγο μετά την απόφαση της Κουμουνδούρου για παραπομπή σε προανακριτική και του Ευ. Βενιζέλου.
Στην αντεπίθεση περνά το ΠΑΣΟΚ, που μετά την απόφαση της Κουμουνδούρου για παραπομπή σε προανακριτική και του Ευάγγελου Βενιζέλου -πέραν του Γιώργου Παπακωνσταντίνου- σήκωσε το γάντι, προειδοποιώντας ότι «θα αποτύχουν τραγικά», προσθέτοντας με νόημα πως το ίδιο έγινε και «στο σχετικά πρόσφατο παρελθόν που φαίνεται ότι δεν τους δίδαξε τίποτα»...

Πίσω από την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, δε, η Ιπποκράτους «βλέπει» επιχείρηση πολιτικής αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης και της χώρας, ακριβώς τη στιγμή που -κατά την ίδια- διανοίγονται θετικές προοπτικές για την ανάκαμψή της. «Οι μάσκες επιτέλους έπεσαν. Μετά από εβδομάδες παραφιλολογίας, συκοφαντίας, απειλών και χυδαίων διαρροών, ο ΣΥΡΙΖΑ και επίσημα αποκαλύπτει τις πραγματικές του προθέσεις. Τα στοιχεία που ήρθαν από τη Γαλλία του προκάλεσαν βαθειά απογοήτευση και προφανώς πολιτική τύφλωση», σημειώνεται στην ανακοίνωση, με τους συντάκτες της να εκτιμούν ότι η Κουμουνδούρου στρέφεται κατά του ΠΑΣΟΚ και του προέδρου του, γιατί «ξέρει ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ο εγγυητής της πολιτικής σταθερότητας και της στρατηγικής προοπτικής της χώρας».

Εκφράζεται δε η βεβαιότητα ότι «δεν θα τα καταφέρουν», αφού οι πολίτες που υφίστανται σειρά θυσιών, καταλαβαίνουν... «Η σημερινή επίσημη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ είναι σημαδιακή. Η αποκάλυψη του παιχνιδιού τους άρχισε και θα είναι πλήρης», καταλήγει η ανακοίνωση, με κύκλους του ΠΑΣΟΚ να αφήνουν να εννοηθεί πως ο «πόλεμος» με τον ΣΥΡΙΖΑ μόλις άρχισε και θα είναι... διαρκείας.

ΠΑΣΟΚ: Οι μάσκες επιτέλους έπεσαν