Quantcast

Στο Παρίσι ο Τσίπρας – Το μήνυμα για τις μεταρρυθμίσεις

Το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα της κυβέρνησης εξαγγέλλει στη Γ.Σ. του ΟΟΣΑ, στη Γαλλία, ο πρωθυπουργός, ο οποίος θα έχει κατ΄ ιδίαν συνάντηση με τον επικεφαλής του Οργανισμού. Το «tweet» του Αλ. Τσίπρα (VIDEO)
Συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του ΟΟΣΑ Άνχελ Γκουρία έχει σήμερα στο Παρίσι ο Αλέξης Τσίπρας και θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου προς τα διεθνή μέσα ενημέρωσης στις 16:30 ώρα Ελλάδας.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης του Έλληνα πρωθυπουργού στη Γαλλία, ο ΟΟΣΑ οργανώνει και συνάντηση με στελέχη του Οργανισμού, αλλά και εξωτερικούς προσκεκλημένους, ενώπιον των οποίων ο Αλ. Τσίπρας θα εκφωνήσει (στις 17:00) ομιλία με θέμα: «Η μεταρρύθμιση της Ελλάδας μέσα σε μια Ευρώπη που αλλάζει».

«Σήμερα βρισκόμαστε στο Παρίσι για να παρουσιάσουμε σε συνεργασία με τον ΟΟΣΑ το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων της ελληνικής κυβέρνησης», ανέφερε ο πρωθυπουργός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και ανήρτησε ένα βίντεο για τη δέσμη των μεταρρυθμίσεων που θα παρουσιάσει.



Στο βίντεο, με τίτλο «Μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα - Η Ευρώπη Αλλάζει», παρουσιάζονται η Ελλάδα και η Ευρώπη σχεδιασμένες με λέξεις κλειδιά πάνω στους αντίστοιχους χάρτες.



Τον πρωθυπουργό συνοδεύουν, ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς και ο υφυπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Μεταρρυθμίσεις της Αθήνας εξαγγέλλει ο Τσίπρας στη ΓΣ του ΟΟΣΑ