Quantcast

«Στο πολιτικό ληξιαρχείο ο Διαμαντόπουλος είναι στην κατηγορία φτερού»

Μιλώντας στον realfm 97,8, η βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε στην τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή και τις εξαμηνιαίες τάσεις της MRB.
Τα στοιχεία που καταγράφονται στις εξαμηνιαίες τάσεις της MRB σχολίασε, μεταξύ άλλων, η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στον realfm 97,8 και την Κάτια Μακρή.

«Προφανώς είναι σε μια δύσκολη στιγμή. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Δεν είναι στην καλύτερη της στιγμή η ΝΔ, όταν είσαι στη μέση μιας πολύ μεγάλης προσπάθειας που γίνεται και την οποία ελπίζουνε ότι οι πρώτοι καρποί για τους πολίτες θα είναι εμφανείς κατά το φθινόπωρο.

Θα περάσουμε, μετά και την προεκλογική ένταση, μια φάση στην οποία οι πολίτες θα κρίνουν και θα κρίνουν αυστηρά. Είναι λογικό ότι ο πολίτης κρίνει με τα δικά του δεδομένα, δεν έχει τα μακροοικονομικά στοιχεία.

Ούτε τον ενδιαφέρουν τα μακροοικονομικά στοιχεία, για να βγάλει συμπέρασμα. Άρα, είμαστε σε μια δύσκολη φάση, αλλά κατ’ άλλα, η μάχη, παρά ταύτα, μπορεί να κερδηθεί», είπε η κ. Μπακογιάννη.

«Ένοπλη βία σημαίνει δολοφονίες»

Η βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε και στην πρόσφατη τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλου στη Βουλή.

«Στο πολιτικό ληξιαρχείο, ο κ. Διαμαντόπουλος είναι στην κατηγορία φτερού, οπότε λογικά, δεν μπαίνεις στον κόπο να του απαντήσεις», τόνισε η κ. Μπακογιάννη, για να συμπληρώσει:

«Από την ώρα που ολόκληρος ο ΣΥΡΙΖΑ βγαίνει και δηλώνει, σε αντίθεση με την πρώτη δήλωση του κ. Σκουρλέτη που ήταν υγιέστατη ότι κρίνεται στο κάτω - κάτω της γραφής από τους ψηφοφόρους, και υποστηρίζει αυτή τη θέση, αρχίζουν και υπάρχουν ερωτηματικά.

Η ένοπλη βία δεν είναι πολιτική επιλογή. Ένοπλη βία σημαίνει δολοφονίες. Και από πότε η ένοπλη πάλη, όπως την ονόμασε, είναι πολιτική επιλογή και άρα κατά την άποψη ορισμένων ανθρώπων μπορεί να λειτουργήσει μέσα στα πλαίσια του δημοκρατικού πολιτεύματος;».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ