Quantcast

Συμφωνία ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για δύο ντιμπέιτ

Η Όλγα Γεροβασίλη ξεκίνησε κύκλο τηλεφωνικών επαφών με τους εκπροσώπους των κομμάτων. Θετικά απάντησε η ΝΔ. Εμπλοκή με την ημερομηνία της τηλεμαχίας μεταξύ όλων των πολιτικών αρχηγών.
Η Όλγα Γεροβασίλη ξεκίνησε κύκλο τηλεφωνικών επαφών με τους εκπροσώπους των κομμάτων για τη διεξαγωγή των ντιμπέιτ.

Σύμφωνα με πηγές της Συγγρού, η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ επικοινώνησε με την διευθύντρια του γραφείου τύπου της ΝΔ Πηνελόπη Γαβρά και της πρότεινε δύο τηλεμαχίες μεταξύ των πολιτικών αρχηγών στις 10 και 14 Σεπτεμβρίου.

Η κ. Γαβρά, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, απάντησε αμέσως θετικά σημειώνοντας ότι θα ακυρωθούν όλες οι προγραμματισμένες προεκλογικές δραστηριότητες του προέδρου της ΝΔ Β. Μεϊμαράκη εκείνες τις ημέρες. Οι ίδιοι κύκλοι, αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, σημειώνουν, ότι προφανώς το πρώτο ντιμπέιτ θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή όλων των πολιτικών αρχηγών και το δεύτερο μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Εμπλοκή για το debate όλων των πολιτικών αρχηγών

Ο ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε να πραγματοποιηθεί η τηλεμαχία όλων των πολιτικών αρχηγών στις 10 Σεπτεμβρίου εκείνη την ημέρα όμως η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα μιλήσει στην ΔΕΘ. Έτσι οι πιο πιθανές ημερομηνίες για την διεξαγωγή του ντιμπέιτ είναι η 8η ή η 9η Σεπτεμβρίου. Επίσης στις 10 Σεπτεμβρίου η Εθνική ομάδα μπασκετ θα δίνει αγώνα για το ευρωμπάσκετ.

Το ΚΚΕ διαφωνεί για το ντιμπέιτ ΣΥΡΙΖΑ - Ν.Δ.

Αντίθετη η Λαϊκή Ενότητα σε ντιμπέιτ ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ

Δύο ντιμπέιτ θα προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ