Τσίπρας για Σαμαρά: Είναι ικανός ακόμα και να σκηνοθετήσει bankrun

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μιλώντας σε έκτακτη σύσκεψη στελεχών της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και του επικοινωνιακού του επιτελείου.
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε έκτακτη σύσκεψη στελεχών της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και του επικοινωνιακού του επιτελείου.

Σύμφωνα με non paper της Κουμουνδούρου, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μεταξύ άλλων τόνισε:

«Κυβέρνηση και τρόικα, αφού συμφώνησαν σε όλα τα νέα σκληρά μέτρα, τώρα από κοινού μεθοδεύουν τον εκφοβισμό των βουλευτών για να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Προεδρικής εκλογής.

Όσες μεθοδεύσεις όμως κι αν επιχειρήσουν δεν θα τα καταφέρουν. Θα τους γυρίσουν μπούμερανγκ και θα τις χρεωθούν».

Στο κόκκινο η αντιπαράθεση λίγο πριν από την ψηφοφορία - Τι είπαν Δένδιας και Σκουρλέτης στον realfm 97,8

Όπως είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, «ο Σαμαράς είναι πια επικίνδυνος για τη χώρα. Δεν φαίνεται να τον απασχολεί διόλου η σταθερότητα της οικονομίας. Έχει υιοθετήσει τη λογική: “Αποθανέτω η ψύχη μου μετά των αλλοφύλων"».

«Χαρακτηριστική», ανέφερε, «είναι η δήλωση της Βούλτεψη η οποία προαναγγέλλει πιστωτικό γεγονός λόγω εκλογών. Υπονομεύει αδίστακτα τη δημοκρατία».

Υποστήριξε ότι «ο πρωθυπουργός είναι ικανός ακόμα και να σκηνοθετήσει bankrun, με τεχνητή φυγή κεφαλαίων, φίλα προσκείμενών του επιχειρηματιών, προκειμένου να κάνει πειστικό το επιχείρημα του φόβου».

«Έχουν, όμως, γνώσιν οι φύλακες. Όσοι το επιχειρούν θα λογοδοτήσουν», κατέληξε ο κ. Τσίπρας.