Quantcast

Σφραγίζουν τα εισιτήρια για τους «4» Ρεάλ - Σάλκε

Την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του Champions League ετοιμάζονται να πανηγυρίσουν Ρεάλ Μαδρίτης και Σάλκε, κοντρα σε Τότεναμ και Ίντερ, αντίστοιχα.

Την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του Champions League ετοιμάζονται να πανηγυρίσουν Ρεάλ Μαδρίτης και Σάλκε, αφού τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων τους στους «8» δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για ελπίδες στους αντιπάλους τους, Τότεναμ και Ίντερ, αντίστοιχα.

Οι «μερένχες» επικράτησαν με 4-0 των Λονδρέζων στο Σαντιάγο Μπερνπαμπέου, κλειδώνοντας έτσι το εισιτήριο για την επόμενη φάση, ενώ την ίδια μέρα πριν από περίπου μια εβδομάδα οι Γερμανοί πραγματοποιούσαν την μεγαλύτερη έκπληξη στον θεσμό για φέτος, συντρίβοντας τους «νερατζούρι» στο Μιλάνο με 5-2.

Χωρίς τον τιμωρημένο Πίτερ Κράουτς και τους τραυματίες Χάτον, Πίεναρ, Παλάσιος, Γούντγκεϊτ και Κινγκ θα υποδεχθεί στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν η Τότεναμ τη Ρεάλ, η οποία δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Ιταλός Νικόλα Ριτσόλι.

Στο Γκεζελκίρχεν η Σάλκε θα πρέπει να τα βγάλει πέρα χωρίς του Μετζέλντερ, Γκράβεσεν και Χούντελααρ. Ρόλο βασικού θα εμπιστευτεί ξανά ο Ραλφ Ράνγκνικ στον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Από την Ίντερ θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Κρίστιαν Κίβου. Ο Σλοβένος ρέφερι Νταμίρ Σκόμινα ορίσθηκε να διευθύνει το παιχνίδι.

Αναλυτικά:

21.45 Τότεναμ-Ρεάλ Μαδρίτης (NET)

21.45 Σάλκε- Ίντερ (novasports1 & HD)