Quantcast

«Θέλουμε να μείνει ο Μανωλάς και να πάρουμε Γεωργιάδη»

Για όλα τα θέματα που «καίνε» την ΑΕΚ μίλησε ο Σταύρος Αδαμίδης που αναφέρθηκε για ακόμα μια φορά στο θέμα των Supporters.
Για όλα τα θέματα που «καίνε» την ΑΕΚ μίλησε ο Σταύρος Αδαμίδης στο aek-live.gr. Ο πρόεδρος της Ένωσης αναφέρθηκε για ακόμα μια φορά στο θέμα των Supporters, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει ο Κώστας Μανωλάς, αλλά και να αποκτηθεί ο Γιώργος Γεωργιάδης από τον Πανσερραϊκό.

-Στην περίπτωση που αποτύχει το εγχείρημα των Supporters οι κύριοι Παππάς και Νοτιάς θα βάλουν πλάτη ώστε η ΑΕΚ να παρουσιαστεί την νέα χρονιά ανταγωνιστική;

«Οι κύριοι Παππάς και Νοτιάς θα στηρίξουν την ομάδα μέσω των Supporters. Ωστόσο αν για παράδειγμα έχουμε σύνολο 5000 μέλη στους Supporters τότε θα φτιάξουμε μία ομάδα βάσει των οικονομικών δεδομένων που θα έχουμε. Όσο περισσότεροι Supporters υπάρξουν τόσο καλύτερη θα είναι η ομάδα που θα φτιάξουμε. Οι Supporters είναι το μέλλον της ομάδας, δεν υπάρχει κάτι άλλο».

-Όλοι οι φίλοι της ΑΕΚ θέλουν να γίνει γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Γιατί μέχρι τώρα δεν έγινε κάτι;

«Εμείς πάμε στο Υπουργείο και τους λέμε ότι είμαστε στην μεγαλύτερη οικονομική ύφεση όλων των εποχών, δεν θέλετε έργα ανάπτυξης; Ο μόνος τρόπος για να βγεις από την οικονομική κρίση είναι τα έργα ανάπτυξης. Και τους λέμε ότι θα βάλουμε 60 εκατομμύρια ευρώ για έργα ενός χρόνου, με πολλές θέσεις εργασίας να δοθούν μέχρι να φτιαχτεί το γήπεδο αλλά και πολλές θέσεις εργασίας αφότου τελειώσει το γήπεδο. Τους λέμε ότι η ανεργία έχει φτάσει στο 30%, πάμε να κάνουμε το γήπεδο να βοηθήσουμε και την χώρα. Μόλις έχουμε νέα θα βγω να τα πω. Πρώτος στόχος μας είναι να δημιουργηθεί το ποδοσφαιρικό γήπεδο και στη συνέχεια να κάνουμε στον χώρο του εργοστασίου το κλειστό».

-Με τον Κώστα Μανωλά τι γίνεται;


«Τις ερχόμενες μέρες θα του καταθέσουμε πρόταση ανανέωσης που είναι πολύ καλή και αναμένουμε την απάντηση του γιατί τον θέλουμε να μείνει στην ΑΕΚ για πολλά χρονιά. Αλλά αν δεν θέλει να μείνει στην ομάδα δεν θα σταματήσει η ΑΕΚ να είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας».

-Με τον Γεωργιάδη;

«Προσπαθούμε να τον πάρουμε. Είναι ποδοσφαιριστής ο οποίος μας ενδιαφέρει πολύ αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο».

-Τι θα γίνει με το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ;

Πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν προσεκτικές κινήσεις. Πέρσι κάναμε κάποιες κινήσεις αλλά δυστυχώς δεν μας βγήκαν όλες. Οι μεταγραφές δεν μπορούν να βγουν όλες».

-Ποια η γνώμη σας για το ότι ο Νικολαϊδης δεν βγαίνει να δώσει απαντήσεις στον κόσμο που τον κατηγορεί για διάφορα πράγματα;

«Πολλοί έχουνε πει πολλά. Εγώ έχω συναντηθεί με τον Ντέμη και του είπα ότι μπορεί να λες εκ των υστέρων ότι είναι εύκολο να κρίνεις, και συμφωνώ μαζί του. Μπορεί να έρθει κάποιος αύριο και να μου πει δεν έπρεπε να ανανεώσεις τον τάδε ποδοσφαιριστή με τόσα χρήματα. Μερικές αποφάσεις είναι εύκολο να τις κρίνεις μετά γιατί είναι εκ του ασφαλούς. Δεν θέλω να πιστεύω ότι έχει γίνει κάτι εσκεμμένο».

-Βλέπουμε στο εξωτερικό να μένουν προπονητές πολλά χρόνια σε μία ομάδα. Αυτό μπορεί να εφαρμοστεί στην ΑΕΚ με τον κύριο Χιμένεθ;

«Ξέρετε πόσους προπονητές είχε η Μάντσεστερ στα τελευταία 100 χρόνια; Είχε έξι προπονητές. Βέβαια και συμφωνώ να κρατήσει η ομάδα ένα προπονητή για πολλά χρόνια αλλά δεν είναι εύκολο στα ελληνικά δεδομένα».

-Τι έχετε να πείτε για τις δηλώσεις του Μπλάνκο που ισχυρίστηκε ότι του είπατε πως αν δεν υπογράψει δεν θα αγωνίζεται;

«Φαντάζεσαι να πάω εγώ στον Χιμένεθ και να του λέω ποιοι να παίζουνε και ποιοι όχι; Το γνωρίζω ότι έτσι ακούστηκε, αλλά δεν ανακατεύομαι στα αγωνιστικά. Κάθε δύο τρεις μέρες συζητάμε στο γραφείο μου με τον Χιμένεθ και τον Αρναρ για την ομάδα και λέω μόνο την άποψη μου σαν φίλαθλος της ΑΕΚ και μόνο. Αυτό που πρέπει να καταλάβουν οι φίλαθλοι -και είναι κάτι που το έκανα και εγώ όσο ήμουνα οπαδός μόνο- είναι ποιοι πρέπει να παίζουνε και ποιοι όχι. Δεν είναι τόσο εύκολο και τόσο ξεκάθαρα τα πράγματα».


Πηγή: pamesports.gr