Quantcast

Βλεφαροπλαστική: αναζωογονήστε το βλέμμα σας!

Οι σακούλες κάτω από τα μάτια, η χαλάρωση του δέρματος στα βλέφαρα το κουρασμένο και λυπημένο βλέμμα...
Γράφει ο Dr. Ζήσης Μπουκουβάλας – Πλαστικός Χειρουργός / Διευθυντής Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής του νοσοκομείου «METROPOLITAN» Διδάκτωρ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Οι σακούλες κάτω από τα μάτια, η χαλάρωση του δέρματος στα βλέφαρα το κουρασμένο και λυπημένο βλέμμα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα οδηγήσουν κάποιον/α στον πλαστικό χειρουργό. Αυτά μπορεί να είναι είτε αποτέλεσμα του χρόνου ή λόγω κληρονομικότητας όταν εμφανίζονται σε νεαρές ηλικίες. Η λύση βρίσκεται στα έμπειρα χέρια ενός πλαστικού χειρουργού που με την επέμβαση της βλεφαροπλαστικής μπορεί να αναζωογονήσει το βλέμμα μας και να αποτινάξει τα χρόνια και την κούραση που συσσωρεύτηκαν σε αυτό.

Η επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία και μέθη. Ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ασθενούς μπορεί να γίνει επέμβαση μόνο στα κάτω ή μόνο στα πάνω ή και στα δυο. Η βλεφαροπλαστική έχει ως σκοπό την απομάκρυνση του χαλαρού δέρματος στα βλέφαρα και την διόρθωση του λίπους του οφθαλμού που όταν προβάλλει δημιουργεί την εντύπωση «σακούλας». Οι τομές γίνονται για τα μεν επάνω βλέφαρα στην πτυχή του βλεφάρου και στα κάτω βλέφαρα ακριβώς κάτω από τις βλεφαρίδες.

Μπείτε τώρα στο www.nowdoctor.gr και διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου.